Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ράσταβατς για ομάδα του Big4 - Απίθανο τι έκανε ο Κούγιας!
| 2021-03-01 23:17:00

Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ράσταβατς για ομάδα του Big4 - Απίθανο τι έκανε ο Κούγιας!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ράσταβατς για ομάδα του Big4 - Απίθανο τι έκανε ο Κούγιας!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Δευτέρας λοιπόν, υπήρξε σχολιασμός του ντέρμπι, πρόβλεψη για όσα θα δούμε στα πλέι οφ, αλλά και μία… βόμβα για τους προπονητές των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα:

** Έφυγαν οι δύο συνεργάτες του Φέστα στην ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας έκατσε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έφερε πάντως γούρι και τη νίκη με 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς. Οι «βυσσινί» στην τελευταία θέση με ματς λιγότερο έχουν 13 βαθμούς και οι Αγρινιώτες 17.

** Εννιά ντέρμπι χωρίς νίκη η ΑΕΚ, από πέρυσι. Μάλιστα, με τις ομάδες που θα παίξει στα πλέι οφ, έχει 10 βαθμούς. Αν πάρει δηλαδή άλλους 10, δεν θα βγει Ευρώπη!

** Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ φέτος, κυρίως για τη θέση και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα είναι ρυθμιστής. Πού θα ξεκουράσει παίκτες; Θα θέλει να… βοηθήσει κάποιον; Ή θα πει πως δεν θέλει να βοηθήσει κανέναν…

** Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο… Πογιάτος του ΠΑΟ.  Πάντως, μέχρι το τέλος της σεζόν δεν κρίνεται μόνο ο Πάμπλο, αλλά όλοι στον σύλλογο. Από τον Ρέμπε μέχρι τον Γκαγκάτση. Υπάρχει μεγάλη πίεση και δίνουν εξετάσεις άπαντες. Διοικούντες, παίκτες και γενικότερα το πρότζεκτ. Θα κριθούν πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν.

** Λάζλο Μπόλονι, Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ θα κριθούν από τα αποτελέσματά τους σε πλέι οφ και Κύπελλο. Θεωρητικά έχουν συμβόλαια και για του χρόνου, αλλά το μέλλον και των τριών θα κριθεί από τις δύο διοργανώσεις. Και οι τρεις είναι… στον αέρα. Μη σας κάνει εντύπωση αν στο τέλος της σεζόν, φύγουν και οι τρεις!

** Υποψήφιος για έναν από αυτούς τους πάγκους είναι ο Ράσταβατς, που είναι το πιο hot όνομα κι έχουν ανέβει οι μετοχές του λόγω της πορείας του Αστέρα Τρίπολης. Εκτίμηση κάνουμε!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερές ατάκες Ραπτόπουλο για το ντέρμπι της Λεωφόρου - "Αυτόν να πάρει ο Μαρινάκης από ΠΑΟ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags