Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αντώνης Μαυρέας: "Κάνουν κακό στον Τζόλη - Μειονέκτημα ότι ο Σαββίδης... - Τεράστιος Θοδωρής, θα φτιάξει το ποδόσφαιρο"
| 2021-03-14 13:15:00

"Κάνουν κακό στον Τζόλη-Μειονέκτημα ότι ο Σαββίδης... - Τεράστιος Θοδωρής, θα φτιάξει το ποδόσφαιρο"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Κάνουν κακό στον Τζόλη-Μειονέκτημα ότι ο Σαββίδης... - Τεράστιος Θοδωρής, θα φτιάξει το ποδόσφαιρο"

Τα ελαφρυντικά του Γκαρσία και η μάχη Άρη-ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση. Γιατί δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι της Λεωφόρου και για ποιο λόγο πρέπει να μείνει έναν χρόνο ακόμα στην Τούμπα ο Τζόλης!

ΠΑΟΚ – Αντώνης Μαυρέας: Ο Αντώνης Μαυρέας μιλά στο Sportdog για τα καυτά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Στήριξε την επιλογή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ. Τι λέει για Μπόλονι και πλέι οφ.

Ο βετεράνος άσος των Θεσσαλονικιών μίλησε στο Sportdog, όπου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ εξέφρασε την άποψη, με αφορμή την πρόταση της Μπριζ (15 εκατ.Ευρώ & παραχώρηση Κρμέντσικ), ότι ο Χρήστος Τζόλης πρέπει να μείνει ένα ακόμα χρόνο στην Τούμπα, ενώ υποστήριξε πως στο διοικητικό επίπεδο απαιτείται ηρεμία, πριν παρθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις για αλλαγές.

Παράλληλα στήριξε την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ. «Αν δεν μπορεί ο τεράστιος Θοδωρής να φτιάξει το ποδόσφαιρο τότε δεν μπορεί κανείς», ανέφερε μεταξύ άλλων. Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν βλέπει φαβορί, θεωρεί όμως ότι ο Μπόλονι πήρε το 200% από τους παίκτες του. Στο τέλος εκτίμησε, ότι ΠΑΟΚ και Άρης έχουν προβάδισμα για τη 2η θέση στα πλέι οφ. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Συμφωνείτε με την κριτική στον Πάμπλο Γκαρσία;

«Ο Γκαρσία έχει πολλά ελαφρυντικά. Δεν έχτισε αυτός την ομάδα, ούτε έκανε σχεδιασμό. Σαφέστατα έχει ευθύνη. Πιστεύω όμως, ότι έναν προπονητή πρέπει να τον κρίνεις από τη στιγμή που θα διαμορφώσει την ομάδα ο ίδιος. Ο Γκαρσία έχει τη λιγότερη ευθύνη απ' όλους».

Οπότε δίνετε ψήφο εμπιστοσύνης για την παραμονή του και του χρόνου;

«Φυσικά! Οι μουρμούρες πάντα θα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και στις μεγάλες ομάδες. Εγώ θεωρώ, ότι ο Γκαρσία έχει τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Έχει παίξει στην ομάδα. Πρέπει να του δοθεί χρόνος να δημιουργήσει και να σχεδιάσει. Από εκεί και πέρα να κριθεί».

Πώς σχολιάζετε τα σενάρια για Τζόλη και Μπριζ;

«Εγώ θεωρώ, ότι αυτό το παιδί θα πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο. Είναι πολύ χρήσιμος. Θα κάνει καλό και στον ίδιο. Οι σειρήνες κάνουν κακό στον παίκτη. Φέτος πραγματικά έχει βγάλει ποιότητα και μιλάει όλος ο κόσμος για αυτόν».

Αναφορές υποστηρίζουν, ότι είναι άμεση ανάγκη επιστροφής του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, με το ρεπορτάζ να μεταφέρει επιθυμία του μεγαλομετόχου για αλλαγές στη διοίκηση. Συμφωνείτε με αυτήν την εξέλιξη;

«Ο κ. Σαββίδης είναι ένας τεράστιος επιχειρηματίας. Διοικητικά δεν μπορώ να του πω τι θα κάνει. Ξέρει από μάνατζεντ. Το ότι δεν είναι εδώ, είναι ένα μειονέκτημα. Τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα έχει μία καθίζηση. Απαιτείται ηρεμία. Όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις φέτος, θα υπάρξει χρόνος για καλύτερες σκέψεις και αλλαγές, αν πραγματικά χρειάζονται ή όχι».

Ικανός ο Ζαγοράκης

Τις τελευταίες ημέρες είναι στην επικαιρότητα η προώθηση της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Ποια είναι η άποψή σας;

«Αν δεν μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο τεράστιος Θοδωρής, για μένα, να φτιάξει όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να το κάνει κανείς. Έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του και χαίρομαι για την υποψηφιότητα. Είναι αξιόλογος και τίμιος άνθρωπος. Έχει τις ικανότητες να δημιουργήσει και να διορθώσει όλο αυτό το μπάχαλο».

Ο Ζαγοράκης έχει παίξει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οπότε έχει απήχηση στις δύο ομάδες. Μπορεί όμως να βρει ισορροπίες ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης;

«Σε αυτές τις θέσεις το που έπαιξε μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχει έρθει η ώρα και η στιγμή. Δεν πάει παρακάτω. Έχουμε πιάσει πάτο ως ποδόσφαιρο. Πρέπει να αφήσουμε τους χρωματισμούς. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ικανούς ανθρώπους. Θεωρώ, ότι ο Ζαγοράκης για το καλό του ποδοσφαίρου, ότι θα αμβλύνει τις αντιθέσεις και θα προσφέρει στην ΕΠΟ».

Κανένα φαβορί στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Πως βλέπετε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την 26η αγωνιστική;

«Και οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι δεν έχει φαβορί».

Ο Μπόλονι πώς σας φαίνεται στον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Και στον ΠΑΟΚ άφησε έργο. Τα πράγματα όμως αρχίζουν και δυσκολεύουν, όταν ζητάμε πολλά περισσότερα πράγματα, τα οποία ίσως δεν είναι έτοιμη η ομάδα να τα κάνει. Πήρε το 200% από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Από εκεί και πέρα, τώρα που άρχισαν τα δύσκολα εκεί παρουσίασε πρόβλημα. Η ομάδα ή δεν μπορεί ή δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω».

ΠΑΟΚ και Άρης για 2η θέση

To πρωτάθλημα τελειώνει, τα πλέι οφ αρχίζουν. Ποιά είναι η εκτίμησή σας για τον τρίτο γύρο της σεζόν;

«Χάρη σε αυτήν τη διαδικασία ο κόσμος βλέπει περισσότερη μπάλα στην τηλεόραση. Μέσα στην πανδημία αυτό είναι καλό. Όλες οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη 2η θέση είναι ποιοτικές. Ο ΠΑΟΚ με τον Άρη έχουν λίγο καλύτερο βάθος στο ρόστερ από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης υπερτερούν. Αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε από το κάδρο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος φέτος είναι μία έκπληξη. Έχει κάνει τρομερά πράγματα, όχι μόνο φέτος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που τον βλέπουμε στη Super League. Πλασαρίστηκε ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Θα γίνει ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπάρχει φαβορί στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ... λόγω Ολυμπιακού" - Ατάκες... φωτιά για Μπόλονι, Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags