Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη για Μανωλά: Τότε γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Έλληνας άσος από ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!
| 2021-03-15 11:30:00

Αποκάλυψη για Μανωλά: Τότε γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Έλληνας άσος από ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη για Μανωλά: Τότε γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Έλληνας άσος από ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!

Ποιος άσος του Παναθηναϊκού... αρέσει στην ΑΕΚ; Σούπερ παρασκήνια για το ντέρμπι της Λεωφόρου και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Κώστα Μανωλά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την χθεσινή εκπομπή και τη μεγάλη αποκάλυψη για τον Κώστα Μανωλά:

** Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Χριστογεώργου στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, καθώς δεν παίρνει χρόνο από τον Λάζλο Μπόλονι και δεν έχει πεισθεί από το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Πάντως, για τον νεαρό γκολκίπερ υπάρχει καλή άποψη σε μέλη του τμήματος σκάουτ στην ΑΕΚ!

** Είχαμε αποκαλύψει πως ο Κώστας Μανωλάς ήταν στο Γ. Καραϊσκάκης στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη για να δει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Ο Έλληνας στόπερ είχε έρθει στη χώρα μας για αποθεραπεία, όμως δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και στο Φάληρο. Είναι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό, δηλώνει οπαδός και θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει. Αλλά δεν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχει ακόμα 2.5 χρόνια συμβόλαιο στη Νάπολι και παίρνει πάνω από 2.5 εκατ. τον χρόνο. Δεν θα αργήσει πάντως η μέρα της επιστροφής. Οι ελπίδες για να γυρίσει ο Έλληνας άσος στον Πειραιά, ξεκινάνε από τον Γενάρη του 2022. Συγκεκριμένα, μπορεί να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα τον επόμενο Γενάρη ή το καλοκαίρι του 2022!

** Πάλι εκτός αποστολής ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία… δεν τον βλέπει, παρότι είναι «δικό του παιδί» από τις Ακαδημίες. Με τον Αμπέλ Φερέιρα ήταν… μόνιμος στις αποστολές και τον Γενάρη είχε φέρει μάλιστα και πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ που απορρίφθηκε. Με τον Ουρουγουανό κόουτς πάντως στον πάγκο δεν έχει μέλλον, έχει «τελειώσει» από τον Δικέφαλο.

** Εννιά διαιτητές θα πάρουν ακόμα πιστοποίηση για το VAR τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει πλέον και ο Κλάτενμπεργκ να είναι πιο αυστηρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μικρός που έχει… τρελάνει τον Μαρτίνς - Αδιάφορος Τιάγκο Σίλβα - Μεγάλο πρόβλημα για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags