Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Έκπληξη τα Γιάννινα - Για αυτό πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός"
| 2021-03-16 14:05:00

"Έκπληξη τα Γιάννινα - Για αυτό πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Φαβορί για τελικό Κυπέλλου οι..."!

του Γιώργου Κτενά
"Έκπληξη τα Γιάννινα - Για αυτό πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Φαβορί για τελικό Κυπέλλου οι..."!

Το… κακό για το ντέρμπι Δικεφάλων και η πρώτη αντίδραση για την κλήρωση του Κυπέλλου στο Sportdog. Ποιοι είναι τα φαβορί και ποια η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τους αντιπάλους του στη φετινή σεζόν.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Την κλήρωση του Κυπέλλου σχολίασε στο sportdog ο Μάκης Χάβος, που έφερε τους Δικέφαλους αντίπαλους και τον Ολυμπιακό εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πεπειραμένος τεχνικός μίλησε για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ εξήγησε και τον λόγο που ο Ολυμπιακός πήρε φέτος τόσο εύκολα το πρωτάληημα. 

"Ο Ολυμπιακός στον τελικό - Αυτό είναι το κακό στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"

"Στο πρώτο από τα δύο ζευγάρια, στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή, η λογική λέει ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Τα Γιάννινα είναι, βέβαια, η ευχάριστη έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που μια ομάδα της επαρχίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Μάκης Χάβος.

Το ζευγάρι τής ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πώς το βλέπετε;

"Είναι αμφίρροπο παιχνίδι, είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. και οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πολλές φορές στον τελικό του Κυπέλλου, και οι δύο το θέλουν πολύ, νομίζω ότι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Το κακό είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να δει αυτά τα παιχνίδια από το γήπεδο".

Μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα βρεθούν στον τελικό;

"Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί από το ζευγάρι με τον ΠΑΣ. Στην άλλη δυάδα οι ομάδες είναι ισοδύναμες και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Πιο παλιά έπαιζε ρόλο που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι και πού η ρεβάνς, τώρα βλέπουμε ότι και αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Στον βαθμό, πάντως, που το πρωτάθλημα έχει κριθεί τόσο νωρίς, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ αυτό που ψάχνουν είναι να κατακτήσουν τον Κύπελλο και να πάρουν τη δεύτερη θέση". 

"Για αυτό άφησε πίσω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Έτσι τα κατάφερε ο Μαρτίνς στην Ευρώπη"

Τέλος, μια και το σχολιάσατε, θέλω να μου πείτε για ποιον λόγο θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός τελείωσε φέτος τόσο νωρίς το πρωτάθλημα και με τόσο μεγάλη διαφορά.

"Το ρόστερ του Ολυμπιακού παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Παράλληλα, έχει τον ίδιο προπονητή για αρκετό καιρό, κάτι που είναι σημαίνει ότι έχει μάθει καλά τόσο την ομάδα όσο και το πρωτάθλημα. Είναι ενθαρρυντικό ότι προχώρησε και στην Ευρώπη, γιατί διαθέτει γεμάτο σύνολο και ο Μαρτίνς έχει την πολυτέλεια των επιλογών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγραφαν οι κάμερες - Νυχτερινό μπάνιο στη Φάρμα: "Ε, ρε, ξεφτιλίκια"! Πλάνο που "γκέμισε" το ίντερνετ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags