Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Tελειωνουν σε δύο εβδομάδες Γκαρσία - Κάτι έχει ο Τζόλης
| 2021-03-18 11:30:00

"Tελειωνουν σε δύο εβδομάδες τον Γκαρσία - Εκεί απέτυχαν στον ΠΑΟΚ- Γι’ αυτό δεν έρχεται ο Σαββίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Tελειωνουν σε δύο εβδομάδες τον Γκαρσία - Εκεί απέτυχαν στον ΠΑΟΚ- Γι’ αυτό δεν έρχεται ο Σαββίδης"

Τι φταίει στα αποδυτήρια και η κίνηση-ματ που πρέπει να κάνει η διοίκηση για να αλλάξει την κατάσταση και να... σώσει τον Πάμπλο. Ποιος παίκτης έχει ξεχωρίσει και ο λόγος απουσίας του Ιβάν Σαββίδη από την Ελλάδα.

ΠΑΟΚ: Όλη την επικαιρότητα γύρω από τον Δικέφαλο σχολίασε στο sportdog ο Χάρης Μπανιώτης, παλαίμαχος άσος τού συλλόγου με μεγάλη θητεία στην ομάδα. 

Αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκαρσία και αν θα πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, στην ενεργοποίηση του Ιβάν Σαββίδη, στην έλευση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, αλλά και στον Χρήστο Τζόλη που ξεχωρίζει με την παρουσία του φέτος. 

"Να βάλουν άνθρωπο κοντά στον Γκαρσία - Τι φταίει στα αποδυτήρια"



"Εύχομαι να κάνει νέα αρχή στα πλέι οφ, να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει τώρα. Η χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά για την ομάδα, έπαιξε και ρόλο ότι έλειπε ο κοσμος. Οι μεγάλες ομάδες, με στόχους, πρέπει να ξεπερνούν τα προβλήματα και να δημιουργούν προϋποθέσεις για να είναι μέσα στους στόχους τους", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος

Στην ομάδα έχει αρχίσει η μουρμούρα και για την παρουσία τού Γκαρσία στην άκρη του πάγκου. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Το να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον προπονητή λες και είναι ο μόνος υπεύθυνος, είναι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Γκαρσία είναι δικό μας παιδί, πήρε την ομάδα σε δύσκολη καμπή για να την προχωρήσει όπως θα ήθελε. Όλα παίζουν τον ρόλο τους αν δεν υπάρχουν σωστά αποδυτήρια, αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος στην καθοδήγηση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν άλλοι που πρέπει να είναι κοντά του και να δημιουργούν το καλό κλίμα, άρα χρειάζεται να βάλουν άνθρωπο κοντά του. 

"Θα τον τελειώσουν σε δύο εβδομάδες οι παίκτες - Ζηλεύουν τον Σαββίδη - Για αυτό δεν έρχεται Ελλάδα"

Πιστεύετε ότι θα πρέπει να έχει την ευκαιρία για να φτιάξει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Ναι, να του δοθεί ευκαιρία τη νέα σεζόν, αν και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ας μην γελιόμαστε, οι παίκτες μπορούν να φτάσουν στον ουρανό έναν προπονητή ή να τον τελειώσουν σε δύο εβδομάδες". 

Ως αίτημα από τον κόσμο τού ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι η περαιτέρω ενεργοποίηση του Σαββίδη.

"Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα με τον Σαββίδη, όχι μόνο οικονομικά, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον ζηλεύουν. Αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, δεν γίνεται να ασχολείται ο Σαββίδης με όλα. Και η απουσία του από την Ελλάδα γίνεται λόγω της επικινδυνότητας με τον κορωνοϊό, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;".

"Απέτυχαν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ - Εκεί χρειάζεται ενίσχυση - Κάτι έχει ο Τζόλης"

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή;

"Ο τεχνικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για να έρθουν παίκτες ή να φύγουν παίκτες. Για να μην απαξιώνονται παίκτες όπως είδαμε να συμβαίνει μέσα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να χάνουν την αξία τους. Αυτό δείχνει ότι απέτυχαν σε κάποιους τομείς οι υπεύθυνοι. Αλλά η πειθαρχία των αποδυτηρίων, των προπονήσεων, είναι άλλο κομμάτι. Κι εκεί χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά αυτό δεν αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή". 

Τέλος, ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ έχετε ξεχωρίσει φέτος;

"Ατομικό σχόλιο δεν θέλω να κάνω για κανέναν, αν και ο Τζόλης φαίνεται ότι έχει κάτι ιδιαίτερο. Φαίνεται ότι θα έχει καλή καριέρα. Θέλει προσοχή από τον εαυτό του, να γυμνάζεται, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να τον δώσει με πολλά λεφτά. Βγάζει νέα παιδιά η ομάδα, δεν το έχει παραμελήσει αυτό το σκέλος και είναι είναι σημαντικό για το παρόν και το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" - Σκέψεις για… απόσυρση ΒΟΜΒΑ - Αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags