Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αλλά και τον Γιάννη Μπουζούκη να ξαναμπαίνει στην αποστολή μετά από 1,5 μήνα θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη οι Πράσινοι για τον αγώνα με τον Αστέρα το μεσημέρι της Κυριακής (21/3).  Παράλληλα στην Αθήνα θα μείνει τελικά ο Φραν Βέλεθ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Το πρόγραμμα που επέλεξε ο Ρουμάνος για την προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, θεραπεία έκαναν οι Σανκαρέ, Βέλεθ ενώ απόντες με άδεια ήταν οι Καρλίτος, Μπεκ και ο εγχειρισμένος Μαουρίσιο.

Μετά την προπόνηση ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει ο Παναθηναϊκός για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας  στην οποία είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.