ΑΕΚ: Μια πολύ περίεργη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης. Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της Ένωσης έλαβαν μια ενημέρωση πως  παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, μια καταγγελία εναντίον της από σωματείο που ονομάζεται "Σύλλογος Πολιτών- Φιλάθλων Καρδίτσας". Η καταγγελία έγινε την 1η Ιουνίου του 2020 κι αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει γίνει, μιας και τα στοιχεία της υπόθεσης θα τα πάρουν όταν ξεκινήσει η διαδικασία, όμως η οργή ξεχειλίζει αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ. Όπως λένε οι ίδιοι την Τρίτη (23/3) έλαβαν περίπου στις 13:10 ένα email με την ενημέρωση ότι ξεκίνησε η διαδικασία διερεύνησης για καταγγελία από τον "Σύλλογο Ένωσης Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας". Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 4.48 έλαβαν άλλο mail που τους ενημέρωσε πως η διαδικασία διερεύνησης ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμφθηκε στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αυτό που εξόργισε την Ένωση είναι ότι κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της καταγγελίας δεν κλήθηκαν καν.

Οι "κιτρινόμαυροι" δηλώνουν ότι: "την ουσία στήνουν την ομάδα μας με δικαστικό πραξικόπημα και την καλούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανασύροντας μια καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου, που όσο και να το ψάξαμε δεν το βρήκαμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πρωτοφανή μεθόδευση, με την υπόθεση αυτή που έχει εισηγητή της Επιτροπής τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την γνωστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις ΕΠΣ".

Για τον χρόνο από το πρώτο email μέχρι το δεύτερο και την ενημέρωση της παραπομπής είπαν οι άνθρωποι γύρω από την ΠΑΕ: "Μιλάμε για μια επιτροπή που χρειάστηκε έξι χρόνια για να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που έτρεχε στην ελληνική Δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε την διερεύνηση το 2014, για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020. Και τώρα σε χρόνο ρεκόρ τρέχει μια εντελώς αστεία υπόθεση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχουν χαρακτηρισθεί απολύτως νόμιμες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας".

Φαίνεται πάντως ότι αυτό το... σήριαλ με πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ θα έχει αρκετά επεισόδιά.