Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό έχει τρελάνει τους Γερμανούς ο Τζόλης - Η τρομερή επίδοση και ο παικταράς των 100 εκατομμυρίων
| 2021-03-24 17:08:00

Γι’ αυτό έχει τρελάνει τους Γερμανούς ο Τζόλης - Η τρομερή επίδοση και ο παικταράς των 100 εκατ.

Γι’ αυτό έχει τρελάνει τους Γερμανούς ο Τζόλης - Η τρομερή επίδοση και ο παικταράς των 100 εκατ.

Το όνομα του νεαρού επιθετικού δεν βρίσκεται άδικα στο προσκήνιο. Το στατιστικό που αποδεικνύει ότι η παρουσία του εναβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και ο... χορός εκατομμυρίων!

Ο ΠΑΟΚ διάγει μια μέτρια χρονιά, με δεδομένο ότι έχει τεθεί νοκ άουτ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αρκετά νωρίς, ενώ και στην Ευρώπη απέτυχε παταγωδώς. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και θετικά στοιχεία, ένα εκ των οποίων είναι και το ξεπέταγμα του Χρήστου Τζόλη. Ο νεαρός εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης κλέβει τις εντυπώσεις από τα πρώτα ματς του καλοκαιριού και μπορεί το τελευταίο διάστημα να είναι σχετικά… πεσμένος, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί είτε για να μοιράσει ασίστ (όπως έκανε με την ΑΕΚ) είτε για να απασχολήσει μεγάλα κλαμπς του εξωτερικού.

Ξεκινώντας από το πρώτο, η ασίστ που πέτυχε με την ΑΕΚ ήταν… ιστορική, καθώς έγινε διψήφιος σε τελικές πάσες που μετουσιώνονται σε γκολ, ενώ ήδη έχει χριστεί σκόρερ σε 16 περιπτώσεις! Κοινώς, ο νεαρός φορ είναι μια μηχανή που προσφέρει γκολ στην ομάδα του! Άρα έχει άμεση συμμετοχή στα 26 από τα 80 φετινά γκολ του ΠΑΟΚ. Πραγματικά εντυπωσιακό. O τελευταίος που είχε κάνει το… double double στην χρονιά ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ την σεζόν 2018-19 με 10 γκολ και 10 ασίστ σε 40 συμμετοχές. Φέτος, ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα πρέπει να μοιράσει τρεις ασίστ (10 γκολ, 7 ασίστ) εάν θέλει να μπει σε αυτή την άτυπη λίστα.

Οι επιδόσεις του Τζόλη ανά διοργάνωση:

Πρωτάθλημα

  • Συμμετοχές: 26
  • Γκολ: 6
  • Ασίστ: 7

Κύπελλο

  • Συμμετοχές: 3
  • Γκολ: 5
  • Ασίστ: 0

Ευρώπη

  • Συμμετοχές: 9
  • Γκολ: 5
  • Aσίστ: 3

Στο δεύτερο σκέλος, δημοσίευμα της Bild έκανε λόγο για μπάσιμο δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα των Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ, οι οποίες δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πουλήσουν τους ακριβότερους τους παίκτες, δηλαδή τον Σάντσο και τον Τουράμ αντίστοιχα. Ο πρώτος έχει αξία τα 100 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος τα 40 εκατ. ευρώ. ενώ ειδικά η Ντόρμτουντ δίνει χώρα σε νέα παιδιά για να αναδειχθούν, έχοντας ένα αρκετά νεανικό ρόστερ. Το ποσό που σκοπεύουν να δώσουν για τον Τζόλη αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ και είναι στην ευχέρεια του νεαρού άσου και του ΠΑΟΚ εάν θα συμφωνήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags