Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: "Τρελάθηκαν" με Μήτρογλου στον Άρη - Η κίνηση του "πιστολέρο" που αλλάζει τα δεδομένα
| 2021-03-25 18:08:00

"Τρελάθηκαν" με Μήτρογλου στον Άρη - Η κίνηση του "πιστολέρο" που αλλάζει τα δεδομένα

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" με Μήτρογλου στον Άρη - Η κίνηση του "πιστολέρο" που αλλάζει τα δεδομένα

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τους Κίτρινους

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Κανονικά έγινε η προπόνηση των Κίτρινων την Πέμπτη (25/3) στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Άκης Μάντζιος... χαμογέλασε διάπλατα μιας και είδε τον Έλληνα επιθετικό να ανεβάζει ρυθμούς και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να τον έχει στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τα Play Off. από την άλλη, οι υπόλοιποι τραυματίες, Κάτσε, Μπεναλουάν, Γκανέα, συνέχισαν τη θεραπεία τους.

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής.
Ο Κώστας Μήτρογλου ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags