Facebook Pixel Superleague - Παναθηναϊκός: Στον μεγάλο αντίπαλο υπέγραψε Έλληνας πρώην του ΠΑΟ - Παίρνει Σουπερλιγκάτο κόουτς ο Ρόκα!
| 2021-03-28 20:08:00

Στον μεγάλο αντίπαλο υπέγραψε Έλληνας πρώην του ΠΑΟ - Παίρνει Σουπερλιγκάτο κόουτς ο Ρόκα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Στον μεγάλο αντίπαλο υπέγραψε Έλληνας πρώην του ΠΑΟ - Παίρνει Σουπερλιγκάτο κόουτς ο Ρόκα!

Το τρομερό μεταγραφικό παρασκήνιο και ποιος θα είναι ο... νέος Γιαννίκης. Σουπερλιγκάτη ομάδα όχι μόνο κάνει σκάουτινγκ στον συγκεκριμένο κόουτς, αλλά περιμένει και στην...γωνία αν στραβώσει η τωρινή συνεργασία του.

Superleague - Παναθηναϊκός: Οι Κυριακάτικες GOALάρες είναι όλες... κυπριακές!! Και όλες με Έλληνες πρωταγωνιστές, άκρως παρασκηνιακές, αποκαλυπτικές κι...αποκλειστικές! Μην της χάσετε λοιπόν...

1η) Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας και τις κλήσεις των Φαν Σχιπ και των συνεργατών του αλλά ήδη έχει βρει και την επόμενη ομάδα της καριέρας του! Στην Ομόνοια έχει χάσει την θέση του (μετράει την φετινή σεζόν συνολικά 9 συμμετοχές, 6 στο πρωτάθλημα και η τελευταία ήταν τον Νοέμβριο) ενώ το συμβόλαιο του τελειώνει τον Μάϊο. Αν πιστέψουμε - εγώ πάντως μέχρι κεραίας - την κυπριακή μανατζερική πιάτσα, ο Μαυρίας θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Απόλλων Λεμεσού για την ερχόμενη περίοδο!!

2η) Συγκεκριμένα, ο Μαυρίας φέρεται να έχει υπογράψει στον Απόλλων, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα αφού βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πίσω από αυτό το deal βρίσκεται ο Πέτρος Κονναφής, ο παλαίμαχος διεθνής Κύπριος αμυντικός κι ατζέντης, που εδώ και χρόνια είναι ο έμπιστος άνθρωπος στις μεταγραφικές υποθέσεις του Απόλλωνα, του προέδρου του Νίκου Κίρζη! Άλλωστε στο σπίτι του τελευταίου, στην Λεμεσό, φέρεται να έπεσαν οι υπογραφές...

3η) Η στήλη έχει αποκαλύψει την... δημοφηλία του κόουτς Σίμου στην Κύπρο! Εσχάτως πληροφορήθηκα πως ο Τσάβι Ρόκα - ναι ο Ισπανός πρώην του Παναθηναϊκού, στον οποίο βεβαίως απέτυχε με θόρυβο - ο οποίος επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ Λάρνακας (εκεί πίνουν νερό στο όνομά του), σχεδιάζει μια μεγάλη έκπληξη για την νέα σεζόν. Κι αυτό αφού σκέφτεται να μην πάρει Ισπανό προπονητή αλλά Έλληνα!! Στην ΑΕΚ Λάρνακας είναι βέβαια ο Σοφρώνης Αυγουστής αλλά δεν θα είναι και την νέα σεζόν. Με τον Τσάβι Ρόκα να "φλερτάρει" με τον Γιώργο Σίμο! Με τον 43χρονο κόουτς θυμίζω να είχε δεχτεί κρούση και για να αναλάβει την Εθνική Κύπρου,πριν καταλήξουν στον Νίκο Κωστένογλου και ενώ αυτός ήταν ακόμη στον πάγκο του ΟΦΗ.

4η) Να ασχοληθώ λίγο και με ΑΠΟΕΛ, εκεί που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπαθεί να συνεφέρει την ομάδα, που έφτασε να παίζει στα πλέι άουτ και όχι στα πλέι οφ! Κάτι μάλλον ντροπιαστικό για τους οπαδούς της. Ο Πουρσαϊτίδης που ανέλαβε τον Γενάρη στην θέση του Ιρλανδού Μικ Μακ Κάρθι, που με την σειρά του ειχε πάρει την θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη σε μια καταστροφική σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τον Θρύλο της Κύπρου. Ο ταλαντούχος κι ανερχόμενος Έλληνας προπονητής έχει ένθερμους υποστηρικτές μέσα στον Οργανισμό ΑΠΟΕΛ αλλά και κάποιους που προωθούν άλλες λύσεις(μια επίσης με Έλληνα κόουτς)! Κοντός ψαλμός αλληλούια βεβαίως αλλά αυτό που ξέρω είναι πως και Σουπερλιγκάτη ομάδα όχι μόνο κάνει σκάουτινγκ τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά περιμένει και στην...γωνία αν στραβώσει η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ!! 



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κόουτς από ομάδα του Big 4! "Βουίζει ο τόπος" για Γιαννίκη-Έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags