Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σοκ: Αναντικατάστατος παίκτης χάνει όλα τα πλέι οφ!
| 2021-03-29 08:44:00

Σοκ στον Παναθηναϊκό - Αναντικατάστατος παίκτης χάνει όλα τα πλέι οφ!

Sportdog Team
Σοκ στον Παναθηναϊκό - Αναντικατάστατος παίκτης χάνει όλα τα πλέι οφ!

Τεράστια απουσία για τους Πράσινους στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παναθηναϊκός: Έχουν μάθει εδώ και καιρό να αγωνίζονται χωρίς αυτόν, όμως τα τελευταία νέα πάγωσαν τους Πράσινους. Όπως έγινε γνωστό το "Τριφύλλι" θα πρέπει να παίξει μέχρι το τέλος των πλέι οφ χωρίς τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αυτό γίνεται μιας και η αποθεραπεία του Έλληνα μέσου, από την εγχείρηση κοιλιακών - προσαγωγών, δεν έχει παρουσιάσει την πρόοδο που περίμεναν πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος από την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Κουρμπέλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως όταν χρησιμοποιεί μπάλα έχει ακόμα ενοχλήσεις. Αυτό κάνει τους πάντες στο "Τριφύλλι" να μην θέλουν να πιέσουν τον διεθνή μέσο. Τα νέα δεδομένα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του απαιτεί λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να μην παρθεί κανένα ρίσκο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα παρθούν τις επόμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον αρχηγό του για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags