Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Φοβερό κείμενο για Τζόλη: "Golden Boy της Ελλάδας - 17 εκατ. λίρες από Γιουνάιτεντ"! (ΦΩΤΟ)
| 2021-03-30 15:35:00

Φοβερό κείμενο για Τζόλη: "Golden Boy της Ελλάδας - 17 εκατ. λίρες από Γιουνάιτεντ"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό κείμενο για Τζόλη: "Golden Boy της Ελλάδας - 17 εκατ. λίρες από Γιουνάιτεντ"! (ΦΩΤΟ)

Ξανά στο προσκήνιο ο 19χρονος άσος του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Το όνομά του έχει ακουστεί για διάφορες ομάδες του εξωτερικού, ανάμεσά τους και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και τώρα η ιστοσελίδα "goal.com" αποφάσισε να αφιερώσει ένα ολόκληρο θέμα για το "Golden Boy της Ελλάδας", όπως τον αποκαλεί.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, ο Τζόλης ανήκει σε μια άκρως ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ορίσουν καλύτερα την τύχη της Εθνικής Ελλάδος καθώς παρά το γεγονός πως είναι μόλις 19 ετών, είναι έξι φορές διεθνής και πρόκειται για τον έβδομο νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Είναι τιμή μου που συνδέονται τόσο μεγάλες ομάδες μαζί μου. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ όμως. Θέλω να βελτιωθώ και θέλω να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται...», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Χρήστος Τζόλης, απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ, να τον έχουν βάλει στο μάτι.

Στο κείμενο που έχει τίτλο, «Χρήστος Τζόλης: Το Golden Boy της Ελλάδας συνδέεται με κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 17 εκατ. λιρών», γίνεται επίσης αναφορά στο βιογραφικό του, επισημαίνοντας πως εντάχθηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ στην ηλικία των οχτών ετών ενώ φρόντισε να εντυπωσιάσει και τους επιτελείς της φημισμένης ακαδημίας La Masia σε φιλική αναμέτρηση στη Βαρκελώνη με την  Κ12 του Δικεφάλου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags