Παναθηναϊκός - Φραν Βέλεθ: Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν με τους Πράσινους να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (11/4). Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Ισπανό αμυντικό να να επιστρέφει στις προπονήσεις και να ανεβάζει ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχίσει έτσι και την Τετάρτη (7/4) θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή του. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι ι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έχει άδεια.

Οι παίκτες που ήταν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Από την Τετάρτη (7/4) θα ενσωματωθούν και οι βασικοί παίκτες που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον "δικέφαλο του Βορρά", μαζί με τον Φραν Βέλεθ, που θα γυμναστούν το πρωί, με τους υπόλοιπους να έχουν προπόνηση το απόγευμα.