Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σοκ! Νέο... μαχαιριά για πρωτοκλασάτο του ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μπόλονι
| 2021-04-09 18:24:00

Σοκ! Νέα... μαχαιριά για πρωτοκλασάτο του ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μπόλονι

Sportdog Team
Σοκ! Νέα... μαχαιριά για πρωτοκλασάτο του ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μπόλονι

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα που έφτασαν στο πράσινο στρατόπεδο δύο εικοσιτετράωρα πριν την μεγάλη μάχη της ομάδας με τους "ερυθρόλευκους" την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά από αυτή την είδηση ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει να προσαρμόσει ξανά τα πλάνα του τόσο για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, όσο και για την συνέχεια των play off

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Στην χώρα μας επέστρεψε ο αρχηγός των Πρασίνων, μετά την επίσκεψή του, μαζί με τον γιατρό του Γεράσιμο Σίννη, σε Μπολόνια και Μόναχο όπου συναντήθηκε με ειδικούς για το πρόβλημα με το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που έχει. Τα νέα μόνο καλά δεν είναι για τον ίδιο και για το "Τριφύλλι", με τους ξένους ειδικούς να του έχουν πει να ακολουθήσει ειδική αγωγή και πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων. Παρόλα αυτά ο Έλληνας μέσος τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να εγχειριστεί ξανά, μιας και η επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Με δεδομένο το νέο πρόγραμμα αποκατάστασης ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά την φετινή χρονιά και ο στόχος που θέτει ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός είναι να εμφανιστεί στην αρχή της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά, χωρίς καμία ενόχληση από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags