Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς - ΑΕΚ: Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Ετοιμάζεται τράμπα που θα... ταράξει τα νερά
| 2021-04-10 00:05:00

Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Ετοιμάζεται τράμπα που θα... ταράξει τα νερά

Sportdog Team
Δεν παίζει μόνη της η ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Ετοιμάζεται τράμπα που θα... ταράξει τα νερά

Η Ένωση έχει αρκετά ψηλά στην λίστα της τον Σέρβο προπονητή για να αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται η περίπτωσή του. Αυτό γιατί ρεπορτάζ από την πατρίδα του κάνουν λόγω για μια τράμπα που μπορεί να συμβεί και να προκαλέσει πόβλημα σε αυτό που θέλει η ΑΕΚ

Βλάνταν Μιλόγεβιτς - ΑΕΚ: Ο Σέρβος φέρεται να είναι ανάμεσα στους προπονητές που κοιτάνε στην Ένωση για τη νέα χρονιά, με τον ίδιο να είναι ελεύθερος πράγμα που τον κάνει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όπως ακούγονται. Αυτό γιατί ρεπορτάζ από την πατρίδα του μιλάνε για μια πιθανή καραμπόλα που σίγουρα θα... ταράξει τους "κιτρινόμαυρους".

Συγκεκριμένα ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, πάει πολύ καλά με τον Ερυθρό Αστέρα και έχει αρχίσει να ενδιαφέρει ομάδες από την Ιταλία, όπως η Σαμπντόρια. Αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε είναι πιθανό ο Σέρβος να επιστρέψει στον πάγκο της πρώην ομάδας του, δηλαδή στον Ερυθρό Αστέρα.

Όλη αυτή η... τράμπα αν συμβεί ο λογος θα είναι γιατί ο Βλανταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει άριστα το τι συμβαίνει στα εσωτερικά του Αστέρα, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός σε επιστροφή στο Βελιγράδι κάτι που αφήνει... ξεκρέμαστη την ΑΕΚ. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags