ΑΕΚ – Νέλσον Ολιβέιρα: Νοκ άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Ανσαριφάρντ στο 33o λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (1-1) και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ένωση. Και αυτό γιατί ο παίκτης έδειχνε τους κοιλιακούς του ένα σημείο που είχε ξανά πρόβλημα στο παρελθόν. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Ολιβέιρα είχε δεχθεί χτύπημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (18/04), γεγονός που του προκάλεσε ενοχλήσεις στα πλευρά.

Ο 29χρονος φορ πήγε στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις και ένιωθε καλύτερα. Το βράδυ όμως οι πόνοι ήταν αφόρητοι και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Το πρωί της Πέμπτης πήγε και πάλι Ιατρικό για αξονική, η οποία και έδειξε ότι έχει υποστεί ράγισμα στο δέκατο πλευρό.

Έτσι ο παίκτης θα μείνει για δύο με τρεις εβδομάδες εκτός δράσης και υπολογίζεται να επιστρέψει προς το τέλος των play offs. Το πρόβλημα του Πορτογάλου προστίθεται ήδη σε αυτά των Μπακάκη, Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Σιμόες, Ραντόνια και Χριστόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται στα… πιτς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες Τάνκοβιτς, Νταντσένσκο και Χριστόπουλος πιθανότατα την Παρασκευή να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένεται και η επιστροφή του Μπακάκη.