Εθνική Ελλάδας: Η UEFA διέταξε έρευνα για πιθανή εμπλοκή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε στοιχηματική εταιρεία, με αποτέλεσμα να κινδυνέυει με τιμωρία τόσο ο παίκτης όσο και η Εθνική Σουηδίας, αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν κατέχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία - το 10% της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard - κάτι το οποίο αντίκειται στον κώδικα δεοντολογίας των UEFA και FIFA.

Σε περίπτωση που ο Ιμπραΐμοβιτς κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης από κάθε αθλητική δραστηριότητα, κάτι που θα σημάνει την απουσία του από το Euro 2020.

Παράλληλα, αν κριθεί ότι ο Ζλάταν έπαιξε παράνομα στα παιχνίδια της Σουηδίας με Γεωργία και Κόσοβο, κινδυνεύει με τιμωρία και η Σουηδία. Μια τέτοια εξέλιξη ίσως ευνοήσει την Εθνική Ελλάδας, που έχει δύο βαθμούς στον όμιλο των προκριματικών για το Μουντιάλ, ενώ οι Ισπανοί μετρούν επτά και οι Σουηδοί έξι πόντους.