Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα φέρει τον Μπουφόν στην Ελλάδα;
| 2021-04-28 15:00:00

"Βασιλικό" συμβόλαιο Μπουφόν στον Ολυμπιακό - "Aυτό δεν θέλει με Γιούβε - Τι θα γίνει στου Ρέντη"!

του Γιώργου Κτενά
"Βασιλικό" συμβόλαιο Μπουφόν στον Ολυμπιακό - "Aυτό δεν θέλει με Γιούβε - Τι θα γίνει στου Ρέντη"!

Οι πιθανότητες να έρθει ο τεράστιος Ιταλός γκολκίπερ στο Λιμάνι και ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Οι λόγοι που σκέφτεται να φύγει από τη Γιουβέντους και τι θα γίνει στην προπόνηση στου Ρέντη.
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Μπουφόν βρέθηκε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, η ΠΑΕ δεν το διέψευσε και, μοιραία, ο Ιταλός σταρ θα μας απασχολήσει για το ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα! 

Ο Γιάννης Γιαννούλας, που γνωρίζει σε βάθος το ιταλικό ποδόσφαιρο, πήρε θέση στο sportdog για το ενδεχόμενο να έρθει ο Μπουφόν στην Ελλάδα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και πόσο καταλυτική μπορεί να είναι η παρουσία του στην ομάδα. 

"Κουφό για Μπουφόν και Ολυμπιακό - Αυτό δεν θέλει με Γιουβέντους - Μπορεί να σταματήσει"

"Μου φαίνεται τόσο κουφό αυτό με τον Μπουφόν και τον Ολυμπιακό. Έχει κάνει μερικά ματς φέτος, έπαιξε στα μεσοβδόμαδα στο πρωτάθλημα. Σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι θα μάθουμε σύντομα τις αποφάσεις που έχει πάρει. Στη λογική ότι θέλει να παίξει έναν χρόνο ακόμα, αλλά μπορεί να το μετανιώσει και να σταματήσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο  sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Γιουβέντους βρίσκεται σε ιδιαίτερη περίοδο, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ίσως να είναι λόγος που αναβάλει να ανακοινώσει αποφάσεις του ο Μπουφόν, για να μην δημιουργήσει στην ομάδα πρόβλημα με την απόφασή του, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο".

"3-4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο - Θέλει σωστή διαχείριση - θα βγάλει μυϊκούς"

Μπορούμε να πούμε κάτι για το συμβόλαιό του;

"Δεν έχει γραφτεί και ποτέ, δεν θυμάμαι να έχει γραφτεί κάτι για το συμβόλαιό του. Δεν μπορώ να φανταστώ, όμως, ότι θα παίρνει κάτω από 3-4 εκατ. ευρώ, σίγουρα μιλάμε για τέτοια ποσα. Αλλά για ένα τέτοιο συμβόλαιο που μιλάμε, σίγουρα θα παίρνει πολύ καλό νούμερο, στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να το βρει". 

Είναι 43 ετών, θα μπορούσε να κάνει μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού; 

"Γεμάτη δεν σημαίνει ότι θα παίξει όλα τα ματς. Θα είναι ο τερματοφύλακας που θα παίξει στα μεγάλα παιχνίδια και στα κρίσιμα για το πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Με σωστή διαχείριση θα μπορέσει να κάνει τη σεζόν. Θα βγάλει και μυϊκούς τραυματισμούς, βέβαια, που έβγαλε φέτος. Αλλά, εντάξει, μιλάμε για τον Μπουφόν".

"Τεράστιο σχολείο για Κρίστινσον-Τζολάκη - Καταλυτική παρουσία - Δεν τον βλέπω να έρχεται"

Πιθανή έλευσή του θα γίνει μόνο μετά από πώληση του Σα και, φυσικά, προκειμένου να αναβαθμίσει με την παρουσία του τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Κρίστινσον και Τζολάκης μπορούν να αντλήσουν πολλά από μια τέτοια συνεργασία;

"Μα, αν έρθει, θα είναι καταλυτική η δική του παρουσία. Και μόνο που θα τον βλέπουν στην προπόνηση, πώς θα δίνει οδηγίες στην ομάδα κ.λπ., είναι τεράστιο σχολείο. Δεν το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, αλλα στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον μάνατζέρ του και το περιβάλλον του, ποτέ δεν ξέρεις". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λαχείο για Ολυμπιακό, νέος Μπρούμα - Έκανε… παπάδες, μεταγραφή 6 εκατ. - Θα τον κάψει ο Μαρτίνς…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags