Άρης - Superleague: Ο Άρης τη σεζόν 2018-2019 εισέπραξε από την ΕΡΤ κάτι παραπάνω από 2,2 εκατ. ευρώ. Εκείνη την περίοδο το ποσό αυτό θεωρήθηκε μεγάλο και δεν ήταν λίγα τα ΜΜΕ που έκραξαν τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για τα χρήματα που έδωσε στον Αρη και σε άλλες έξι ΠΑΕ της Super League 1. Μέσα σε μία διετία το τηλεοπτικό του συμβόλαιο εκτινάχθηκε στα 5 εκατ. ευρώ! Υπερδιπλασιάστηκε δηλαδή και γι’ αυτό οι Θεσσαλονικείς πατάνε γερά στα πόδια τους σε ό,τι αφορά στα οικονομικά τους.

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ που θα λάβουν συνολικά οι «κιτρινόμαυροι» στην τρέχουσα και την επόμενη σεζόν από τη Nova, εξηγεί γιατί ο Θ. Καρυπίδης υπέγραψε και με τα... δύο χέρια το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.



Στους κόλπους της λίγκας υπάρχουν ψίθυροι από παράγοντες άλλων ομάδων που υποστηρίζουν ότι «ο Άρης πρέπει να έχει μπάρμπα στη Κορώνη για να πάρει τόσα πολλά λεφτά από τη Nova». Και προσθέτουν: «Αν πάμε σε κεντρική διαχείριση, ο Άρης δεν πρόκειται να πάρει παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ. Οπότε νά μια ομάδα που δεν πρόκειται να ακολουθήσει το καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης». Το ίδιο θα έπραττε και όποια ομάδα λάμβανε μεγαλύτερο κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα

Είναι πολλά τα... μαρούλια, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης.