Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το μεγάλο θέμα Γκαρσία με top άσο του ΠΑΟΚ - Ψάχνει επειγόντως λύση - Πρόβλημα ενόψει ΑΕΚ
| 2021-04-28 17:56:00

Το μεγάλο θέμα Γκαρσία με top άσο του ΠΑΟΚ - Ψάχνει επειγόντως λύση - Πρόβλημα ενόψει ΑΕΚ

Το μεγάλο θέμα Γκαρσία με top άσο του ΠΑΟΚ - Ψάχνει επειγόντως λύση - Πρόβλημα ενόψει ΑΕΚ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναζητά τρόπο να τον ξεμπλοκάρει, προκειμένου ο Δικέφαλος να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά. Τα αγωνιστικά πλάνα του για τον ημιτελικό της Πέμπτης (29/4).

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει φτιάξει το αμυντικό κομμάτι του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς κάτι που δίνει στον Ουρουγουανό τεχνικό έξτρα ηρεμία για τα εναπομείναντα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παρ' όλα αυτά, έχει προκύψει ένας έξτρα πονοκέφαλος το τελευταίο διάστημα και αυτός δεν είναι άλλος από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Χρήστου Τζόλη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου προσπαθεί να του κάνει ειδική διαχείριση, ωστόσο ο Τζόλης έχει τραβήξει... μεγάλο κουπί τη φετινή χρονιά και η κατάσταση δείχνει να μην διορθώνεται. Ο Έλληνας επιθετικός θέλει ανάσες, μιας και έχει παίξει σε περισσότερα ματς από όσα θα περίμενε και ο πιο... αισιόδοξος φαν του το περασμένο καλοκαίρι.

Ενδεικτικά, στα πλέι οφ έχει προσφέρει μόλις 1 ασίστ, ενώ δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα 90λεπτο. Μάλιστα, στο πρωτάθλημα έχει να σκοράρει από την 23η αγωνιστική και το εντός έδρας με την Λαμία. Έκτοτε μετράει 7 σερί συμμετοχές χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ σε χαμηλές πτήσεις είχε κυμανθεί και στα ματς της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μόλις έγινε 19 ετών και τα 43 ματς κρίνονται επίφοβα για να τον επιβαρύνουν.

Πάντως, η απουσία του Ελ Καντουρί λόγω τραυματισμού είναι δεδομένο πως θα τον φέρει ξανά σε σταθερή βάση ως βασικό τόσο για το κύπελλο με την ΑΕΚ, όσο και στα υπόλοιπα ματς που απομένουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags