Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Έγινε γνωστό το εμβόλιο για κορωνοϊό που θα κάνει ο Μέσι - Φοβούνται... μετάλλαξή του
| 2021-04-30 22:46:00

Έγινε γνωστό το εμβόλιο για κορωνοϊό που θα κάνει ο Μέσι - Φοβούνται... μετάλλαξή του

Sportdog Team
Έγινε γνωστό το εμβόλιο για κορωνοϊό που θα κάνει ο Μέσι - Φοβούνται... μετάλλαξή του

Το καλοκαίρι που έρχεται εκτός από το Euro θα υπάρξει και η διοργάνωση του Copa America, με τους διοργανωτές να έχουν ανακοινώσει ότι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Έτσι πριν λίγο έγινε γνωστό το σκεύασμα που θα χρησιμοποιήσει ο Αργεντίνος με τα... σχόλια να είναι πολλά

Λιονέλ Μέσι: Σε Αργεντινή και Κολομβία θα χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική, μιας και το καλοκαίρι εκεί θα διεξαχθεί το Copa America. Όπως έγινε γνωστό οι πάντες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για τον κορωνοϊό, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντίνος super star θα πρέπει να και αυτός να περάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η διοργανωτές προμηθεύτηκαν 50.000 κινέζικα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα οποία θα στείλουν στις ομοσπονδίες για να προχωρήσουν στον εμβολιασμό των παικτών και του προπονητικού τιμ. Το πρόβλημα είναι ότι το "Sinovac" δεν έχει την έγκριση του Οργανισμού στην Αργεντινή και για να μην υπάρξουν προβλήματα θα αποσταλούν κατευθείαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, όπως και στον άσο της Μπαρτσελόνα. Όπως έγινε γνωστό κάθε παίκτης είναι υπεύθυνος για τον εμβολιασμό του, ενώ χρειάζεται μόνο μια δόση. 

"Αυτό δίνει στους παίκτες μας και σε όλες τις ομάδες ένα ακόμη εργαλείο, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες. Όλοι θα έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν", ανακοίνωσε ο πρόεδρος της CONMEBOL με τον Λιονέλ Μέσι να αναμένει και αυτός τον εμβολιασμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags