Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: "Τρίβει τα χέρια" του ο Μπέος - Νέο... χρυσό deal με τον Σαββίδη - "Σφήνα" από άλλη μεγάλη ομάδα!
| 2021-05-03 18:01:00

"Τρίβει τα χέρια" του ο Μπέος - Νέο... χρυσό deal με τον Σαββίδη - "Σφήνα" από άλλη μεγάλη ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρίβει τα χέρια" του ο Μπέος - Νέο... χρυσό deal με τον Σαββίδη - "Σφήνα" από άλλη μεγάλη ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ δείχνει φαβορί για τον "νέο Δουβίκα", ωστόσο στο κόλπο έχει μπει κι άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα. Ποια η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και οι πρώτες πληροφορίες για το μέλλον του. Το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό στον Βόλο.

ΠΑΟΚ - Βόλος: Ο ΝΠΣ Βόλος είναι μια ομάδα που φέτος έβγαλε... γούστα, αναδεικνύοντας ουκ ολίγους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα. Ουάρντα στο πρώτο μισό της σεζόν, Νίνης, Περέα και φυσικά Μήτογλου. Ο Γεράσιμος, αδερφός του Ντίνου Μήτογλου που αγωνίζεται στον "Εξάστερο", εντυπωσίασε στην πρώτη του ουσιαστικά επαγγελματική χρόνια, καταγράφοντας με τους Θεσσαλούς 15 συμμετοχές.

Βρισκόμενος στα 21 του χρόνια, ο Μήτογλου μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ιδανικό για τον ίδιο, θα ήταν να έπαιρνε μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και να παρέμενε ως δανεικός στον Βόλο, προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια, εμπειρίες και παραστάσεις.

Το όνομα του Γεράσιμου Μήτογλου έχει προταθεί δεδομένα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, δίχως κανένας να έχει προχωρήσει σε απευθείας συζητήσεις με τον παίκτη. Αυτό άλλωστε απαγορεύεται, από τη στιγμή που ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

Ακριβώς επειδή ο Βόλος τελικά θα αποφασίσει το που θα καταλήξει ο Μήτογλου, σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ διατηρεί ένα σοβαρό προβάδισμα λόγω των σχέσεων των δύο ΠΑΕ. Μην ξεχνάμε ότι και στην περίπτωση Δουβίκα, η θεσσαλική ΠΑΕ ήθελε από Ελλάδα να στείλει στους "ασπρόμαυρους" τον ταλαντούχο επιθετικό, πριν αυτός αποφασίσει να υπογράψει με την ολλανδική Ουτρέχτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, τον... χρυσώνει ο Ιβάν - Έχασε 3 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags