Facebook Pixel Ξάνθη - Διαγόρας Ρόδου: Απίστευτες καταγγελίες από τη Ξάνθη - Προπηλακισμοί και "περίεργα" νερά στη Ρόδο
| 2021-05-05 21:40:00

Απίστευτες καταγγελίες από την Ξάνθη - Προπηλακισμοί και "περίεργα" νερά στη Ρόδο

Sportdog Team
Απίστευτες καταγγελίες από την Ξάνθη - Προπηλακισμοί και "περίεργα" νερά στη Ρόδο

Μπορεί οι Ακρίτες να κέρδισαν με 1-0 τον Διαγόρα εκτός έδρας, όμως η ΠΑΕ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για μια σειρά γεγονότων που προκαλούν σοκ για όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα της Τετάρτης (5/5) στο νησί των Δωδεκανήσων

Ξάνθη - Διαγόρας Ρόδου: Μπορεί οι Ακρίτες να πέτυχαν τη νίκη της αγωνιστικής της Τετάρτη (5/5) νικώντας με 1-0 στη Ρόδο και να είναι στο -2 από την κορυφή, όμως οι συνθήκες που συνάντησαν στο "Σμαραγδένιο Νησί" προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν το βράδυ της Τρίτης (4/5) άγνωστοι έριξαν κροτίδες έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή των Θρακιωτών, κάτι που προκάλεσε σύγχυση σε όλους.

Παράλληλα την μέρα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν ότι προπηλακίστηκαν από συγκεντρωμένους και χάρις σε παρέμβαση ορισμένων δεν υπήρξαν χειροδικίες. Τέλος όπως αναφέρουν οι Ακρίτες τα νερά που τους πρόσφεραν οι άνθρωποι των γηπεδούχων, είχαν πάνω στα καπάκια τρύπες που είχαν γίνει από βελόνες και γι' αυτό αγόρασαν άλλα. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ξάνθη πήραν δείγματα με σκοπό να γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο team manager της ομάδας, Κώστας Τσαλίκης, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου για να καταγγείλει τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags