Facebook Pixel ΑΕΚ - Όλεγκ Νταντσένκο: "Σοκ" στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Νταντσέσνκο - Τόσο καιρό θα μείνει εκτός
| 2021-05-10 16:48:00

"Σοκ" στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Νταντσέσνκο - Τόσο καιρό θα μείνει εκτός

Sportdog Team
"Σοκ" στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Νταντσέσνκο - Τόσο καιρό θα μείνει εκτός

Δεν πήγε καλά η πρώτη προπόνηση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 0-1, το βράδυ της Κυριακής (9/5), για την Ένωση μιας και ο Ουκρανός δεξιός μπακ αποχώρησε αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκειά της, βάζοντας ακόμα έναν "πονοκέφαλο" στον Μανόλο Χιμένεθ για τα δύο τελευταία παιχνίδια των play off της Super League

ΑΕΚ - Όλεγκ Νταντσένκο: Ακόμα μια απουσία μετράει ο Μανόλο Χιμένεθ που είδε τον Ουκρανό δεξιό μπακ της ομάδας να τραυματίζεται στην προπόνηση της Δευτέρας (10/5) και να αποχωρεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης της Ένωσης θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια των play off της Super League με Αστέρα Τρίπολης (12/5) και Άρη (16/5).

Παράλληλα ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, θέτοντας βασική υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Τετάρτης (12/5) με τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ. Εκτός από τον Όλεγκ Νταντσένκο πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή (9/5) στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ενώ οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags