Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έρχεται νέα μεγάλη "κόντρα" Μαρινάκη-Σαββίδη - Πολύ χρήμα να τους αγοράσει - "Σφήνα" σε ΠΑΟΚ!
| 0202-05-12 10:00:00

Έρχεται νέα μεγάλη "κόντρα" Μαρινάκη-Σαββίδη - Πολύ χρήμα να τους αγοράσει - "Σφήνα" σε ΠΑΟΚ!

Του Αδέσποτου
Έρχεται νέα μεγάλη "κόντρα" Μαρινάκη-Σαββίδη - Πολύ χρήμα να τους αγοράσει - "Σφήνα" σε ΠΑΟΚ!

Κίνηση-έκπληξη από τον Ολυμπιακό, τα φέρνει όλα τούμπα ενόψει της επόμενης σεζόν. Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο... ενδιάμεσος και το μεγάλο deal που θα βάλει πλέον πολύ δύσκολο στην κυριαρχία του Δικεφάλου. Σούπερ θέμα από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.
 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν έναν ακόμα τίτλο είναι στο Λιμάνι και μάλιστα εντός ποδοσφαίρου. Δεν θα αφορά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ούτε τις Ακαδημίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό «τρέχουν» εδώ και καιρό τις διεργασίες για εξαγορά της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Γλυφάδας, ακολουθώντας το μοντέλο του μπάσκετ γυναικών και του χάντμπολ ανδρών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των νοτίων προαστίων, Κώστας Παπακώστας έχει καλές σχέσεις με τον Γιάννη Μώραλη, ενώ καθοριστικό ρόλο στο deal παίζει και ο Γιώργος Βαΐτσης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, που ήταν σκάουτ στις ακαδημίες στο Ρέντη και γενικός αρχηγός της Κ15, αλλά άφησε το πόστο του για να πάει στη Γλυφάδα ως προπονητής, έχει… ψήσει στους Πειραιώτες για αυτή την επένδυση και αναμένονται εξελίξεις.

Στο Λιμάνι βέβαια, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το γυναικείο ποδόσφαιρο, απλά για να έχουν ένα ακόμα τίτλο. Θα το κάνουν, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 κάθε Σαββατοκύριακο 18.00 – 20.00 για να μπουν… σφήνα στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς κυριαρχούν στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, όμως εάν οι «Ερυθρόλευκοι» μπουν δυνατά στο σπορ, τότε ο ανταγωνισμός θα ανέβει και η κόντρα μεταξύ τους.

Γι’ αυτό άλλωστε οι Πειραιώτες θέλουν να αγοράσουν μία έτοιμη ομάδα και να την δυναμώσουν και όχι να την ξεκινήσουν από κάποια χαμηλή κατηγορία, όπως σκέφτονται εντόνως το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "σαΐτα" εξτρέμ ο Μοντεστό - Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Συμβόλαιο... πολυτελείας και 13 μύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags