Facebook Pixel "Βόμβα" στον Άρη - Ο Καρυπίδης... τελειώνει τοπ παίκτη - "Τρελαμένος" με τον χαρακτήρα του
| 2021-05-12 16:23:00

"Βόμβα" στον Άρη - Ο Καρυπίδης... τελειώνει τοπ παίκτη - "Τρελαμένος" με τον χαρακτήρα του

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Άρη - Ο Καρυπίδης... τελειώνει τοπ παίκτη - "Τρελαμένος" με τον χαρακτήρα του

Μπορεί ο Άρης να έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με πρώτη αυτή της Τετάρτης (12/5) με τον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται ότι οι κινήσεις για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αποφασίζει να διώξει βασικότατο ποδοσφαιριστή που δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, αλλά και με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Ώρες μετράει πια ο Έλληνας επιθετικός στο "Κλ. Βικελίδης". Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η εκπομπή του Metrosport 95,5 και η εκπομπή "Στη Σέντρα". Η ΠΑΕ δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τον επόμενο χρόνο στο συμβόλαιο του παίκτη, μιας και ο Άκης Μάντζιος δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στην ομάδα, αλλά το κυριότερο ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στο Έλληνα τεχνικό πολλές φορές λόγω διαφωνιών που υπήρχαν. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας αποκάλυψε ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δύο τόσο στην Τούμπα την Κυριακή (9/5), όσο και στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το αποτέλεσμα αυτών ήταν ο Κώστας Μήτρογλου να επικαλεστεί στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα ο Άρης να μην το έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags