Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δούλεψε με την ομάδα για 15 μέρες και αισιοδοξεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν την Κυριακή

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε, αλλά σε καμία από τις δημόσιες τοποθετήσεις του ως τώρα δεν επικαλέστηκε την συνήθη δικαιολογία περί «πίστωσης χρόνου» ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Και δεν την απέφυγε τυχαία, γιατί γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι… δεν υπάρχει χρόνος. Όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά πολύ περισσότερο για τον ΑΡΗ, αφού είναι χωρίς νίκη σε 7 αγώνες.

Ο χρόνος του Πολωνού για να δουλέψει με την ομάδα και να κάνει τις παρεμβάσεις του ήταν αυτές οι δύο εβδομάδες της διακοπής. Από την ερχόμενη Κυριακή κιόλας, κόντρα στον ΟΦΗ, ξέρει ότι θα κριθεί. Ακόμη καλύτερα ξέρει ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης, γιατί… δεν πάει άλλο. Πολύ απλά, πρέπει να κερδίσει.

Η απαίτηση της νίκης δεν τον τρομάζει όμως, ούτε το γεγονός ότι θα κρίνεται πλέον. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι δεν φοβήθηκε να πάρει το ρίσκο να καθίσει στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό, όντας λιγότερες από 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα μπορούσε να αναλάβει την επομένη για να αποφύγει την οποιαδήποτε φθορά. Με την ενέργειά του αυτή έδειξε πολλά. Αλλά το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com