Facebook Pixel Superleague: "Σκάει" αποχώρηση-φωτιά - Κορυφαίος άσος τελειώνει από μεγάλη ελληνική ομάδα - Έχασε τρελά λεφτά!
| 2021-05-16 20:16:00

"Σκάει" αποχώρηση-φωτιά - Κορυφαίος άσος τελειώνει από μεγάλη ελληνική ομάδα - Έχασε τρελά λεφτά!

Sportdog Team
"Σκάει" αποχώρηση-φωτιά - Κορυφαίος άσος τελειώνει από μεγάλη ελληνική ομάδα - Έχασε τρελά λεφτά!

Ζόρικα τα πράγματα για "βαρύ" όνομα των ελληνικών γηπέδων. Αβέβαιο το μέλλον του, γιατί όλα δείχνουν "διαζύγιο" με την ομάδα του και πού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του.
 

Superleague: Ο Άρης υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον Παναθηναϊκό και για μια ακόμη φορά δεν είδαμε ούτε για ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έμεινε εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών, ωστόσο ακόμη και εάν αυτό δεν υπήρχε, πολύ δύσκολα θα αγωνιζόταν, πόσο μάλλον ως βασικός.

Ο Άκης Μάντζιος έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι προτιμάει με μεγάλη διαφορά τον Μάνο και η αλήθεια είναι πως ο Μήτρογλου δεν θυμίζει τον παίκτη του παρελθόντος. 

Κοινώς, αρκετοί αναφέρουν ήδη πως ενδεχόμενη παραμονή του Έλληνα κόουτς θα σημαίνει αυτόματα και οριστικό διαζύγιο με τον έμπειρο φορ, ο οποίος το πιθανότερο θα είναι να ψαχτεί για το εξωτερικό. Εξάλλου, μόνο μακρινές δεν είναι οι ημέρες που του έταζαν πακτωλό χρημάτων από την Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο ίδιος πίστευε πως μπορεί να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο και πως δεν ήταν η ώρα για μια... υπέρογκη σύνταξη! Μένει να δούμε εάν το καλοκαίρι θα το παλέψει για ακόμη μια φορά, ή εάν θα προτιμήσει τις υψηλές απολαβές που θα προκύψουν, αναγκάζοντας τον να αλλάξει Ήπειρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags