Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τους Αρκάδες και θεώρησε σημαντικό να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας, να έρθει στο γήπεδο, να βρεθεί κοντά μας, γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη την παρουσία του. Η ψυχολογική τόνωση των παικτών μας θεωρώ πως θα είναι και το πιο καθοριστικό ως προς την έκβαση του παιχνιδιού», δήλωσε αρχικά ο Κωστέ.

Για την οικονομική αστάθεια στο σύλλογο ο τεχνικός της Ενωσης είπε: «Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει και δυσχεραίνει το έργο μας, θεωρώ πως αξίζουν όμως συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες οι οποίοι προσπαθούν και παρουσιάζονται καθημερινά πολύ προσηλωμένοι στην δουλειά και γι' αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια καθώς σε όλες τις ημέρες της διακοπής τα παιδιά έδειξαν τον επαγγελματισμό τους και πραγματικά είναι προετοιμασμένα για το παιχνίδι που πρόκειται να αγωνιστούν.

Ευελπιστούμε σύντομα να βρεθεί μια λύση καθώς όπως είχα αναφερθεί και στο παρελθόν, αν δεν βρεθεί πολύ σύντομα, αυτήν την αντιξοότητα θα τη βρούμε μπροστά μας και θα δυσχεραίνει πάρα πολύ την κατάσταση».