ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε η πρόεδρος του Καυτανζογλείου Σταδίου, Καλυψώ Γούλα. Σε αυτά που σχολίασε ήταν το πως προχωράνε τα πλάνα κατασκευής του νέου... σπιτιού του "δικεφάλου του Βορρά", αλλά και το γίνεται με το μεγαλύτερο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Για τη Νέα Τούμπα: "Το ζήτημα της Νέας Τούμπας θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή καθώς και το θέμα των δαπανών που χρειάζονται για τη χρήση του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ και με βάση τις διοργανώσεις που θα αγωνιστεί, όπως το ελληνικό πρωτάθλημα, την UEFA αλλά και οι άλλες διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα. Επίκειται μία νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ώστε να συζητηθούν λεπτομέρειες και τα έργα να μείνουν και στο στάδιο γιατί θα πρέπει να περισσέψει και ένα μίσθωμα για το Καυτανζόγλειο. Η Νέα Τούμπα θα χρειαστεί ένα διάστημα για να γίνει, οπότε υπάρχει βάθος χρόνου για τη χρήση του σταδίου".

Ενώ πρόσθεσε για το στάδιο: "Έχουν μεσολαβήσει 12 χρόνια από τη στιγμή που έγιναν οι τελευταίοι αγώνες στο στάδιο και επιτέλους το Καυτανζόγλειο θα πρέπει να φιλοξενήσει ένα μεγάλο γεγονός, ή έστω έναν αγώνα", δήλωσε για τα πλάνα του ΠΑΟΚ και της Πολιτείας για τη "Νέα Τούμπα".