Άρης - Θόδωρής Καρυπίδης: Με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο θα συνεχίσει ο Άρης και την επόμενη χρονιά, παρότι υπήρχει καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο και εκεί συμφώνησαν και τυπικά να συνεχίσουν για τα επόμενα δυο χρόνια μαζί με τις ανακοινώσεις να αναμένονται κατά της διάρκεια της ημέρας.
Η συζήτηση των δυο ανδρών αφορούσε κατά κύριο λόγο τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο Άρης θα έχει δικαίωμα μεταγραφών κάτι για το οποίο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εμφανίστηκε αισιόδοξος. Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε αύξηση του μπάτζετ κατά 3-4 εκατομμύρια ευρώ και τη διεκπεραίωση 5-6 ποιοτικών μεταγραφών που θα ενισχύσουν τη φαρέτρα του Μάντζιου στο δρόμο για την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαμ! Στην Αθήνα για υπογραφές ο Δεληζήσης - "Τρελάθηκαν" στον Άρη
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο