Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Θα αλλάξει πολλά στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς - Φέρνει παίκτης, τι να κάνει ο Μελισσανίδης - Πρόβλημα ότι..."
| 2021-05-25 21:18:00

"Αλλάζει πολλά ο Μιλόγεβιτς - Φέρνει παίκτες, τι να κάνει ο Μελισσανίδης - Το χειρότερο για ΑΕΚ..."

του Γιώργου Κτενά
"Αλλάζει πολλά ο Μιλόγεβιτς - Φέρνει παίκτες, τι να κάνει ο Μελισσανίδης - Το χειρότερο για ΑΕΚ..."

"Πώς και γιατί πέτυχε στον Πανιώνιο και γιατί δεν με έβαζε να παίζω...". Ο Βασίλης Πλιάτσικας μιλάει στο Sportdog.gr για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τη συνεργασία τους, το προφίλ του και όσα θα αλλάξει με την παρουσία του στην Ένωση. Η πρόσληψή του άλλωστε, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν αργεί!

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση για συνεργασία και το sportdog.gr μίλησε με τον πρώην παίκτη του στον Πανιώνιο, Βασίλη Πλιάτσικα, για την κοινή τους θητεία στους Κυανέρυθρους.

"Για αυτό πέτυχε στον Πανιώνιο - Γιατί δεν με έβαζε να παίζω - Τι έκανε στις προπονήσεις"

Κύριε Πλιάτσικα, ποια είναι η εμπειρία σας από τη θητεία δίπλα στον Μιλόγεβιτς;

"Είχε πολύ καλές επαφές με τους παίκτες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρήκε πολύ καλή ομάδα από τον Ουζουνίδη, έτοιμη ομάδα. Το πιο δύσκολο, λοιπόν, ήταν η διαχείριση στην ομάδα και να συνεχιστεί η καλή πορεία που είχε από την προηγούμενη σεζόν. Το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Είχε πολύ καλή διαχείριση στα αποδυτήρια, ήξερε την ελληνική πραγματικότητα και δεν δυσκολεύτηκε σε αυτό το κομμάτι. Κράτησε τον κορμό της ομάδας, ήταν ήδη σε καλό δρόμο και δεν τον έχασε".

Πώς ήταν στο πρακτικό κομμάτι, καθαρά δηλαδή ως προπονητής;

"Είχα έρθει Γενάρη από τη Σλοβακία, ο Μιλόγεβιτς ήταν ο προπονητής που με ήθελε και στην προηγούμενη ομάδα του, την Ομόνοια. Η ομάδα πήγαινε καλά όταν έφτασε και δεν ήταν σωστό να αλλάξει τον δεξιό μπακ που είχε τότε. Οι προπονήσεις του ήταν νορμάλ γιατί δεν χρειαζόταν το διάστημα που ήμουν εγώ να πιέσει την ομάδα, έπαιζε πολλά παιχνίδια και έπρεπε να κάνει σωστή διαχείριση και να μην πιέσει τους παίκτες. Όπως και έγινε".

"Θα αλλάξει πολλά στην ΑΕΚ - Αυτούς τους παίκτες θα φέρει - Τι να κάνει μαζί του ο Μελισσανίδης"

Πώς του αρέσει να παίζει ως προπονητής;

"Εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχει. Ο Πανιώνιος δεν είναι το ίδιο πράγμα με την ΑΕΚ, η πίεση είναι διαφορετική. Φέτος η Ένωση δεν έχει το καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα θα κοιτάξει να αλλάξει πολλά αν βρεθεί στην ομάδα. Το έργο του στον Ερυθρό Αστέρα ήταν πάρα πολύ καλό, οπότε θα θέλει να περάσει δικά του στοιχεία στην ΑΕΚ, με κάποιους παίκτες που θα θέλει να φέρει. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τη διοίκηση, όποιος και να έρθει δεν θα κάνει μαγικά από την πρώτη στιγμή".

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάστε;

"Πιο πολύ μου είχε μείνει, γιατί είχα έρθει τον Γενάρη που ήδη η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, ότι ήταν πολύ καλό που μιλούσαμε και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι θα παίξω την κατάλληλη στιγμή που θα είναι καλό για την ομάδα". 

"Αυτό είναι το χειρότερο για την ΑΕΚ - Πολλοί παίκτες ντεφορμέ - Ξέρει τι να κάνει ο Κονέ"

Μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ;

"Αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να το δούμε, δηλαδή να δούμε τι θα αλλάξει στην ομάδα. Δεν είναι ότι φέτος είδαμε μια ομάδα που απλώς ήταν μακριά από τον τίτλο. Το χειρότερο ήταν ότι δεν παρουσίασε σταθερότητα, είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, είχε πολλούς παίκτες σε ντεφορμέ κατάσταση. Χρειάζεται χρόνο. Και στον Ερυθρό Αστέρα τού έδωσαν χρόνο και έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα. Η επιτυχία του Ερυθρού Αστέρα είναι δικό του επίτευγμα". 

Τι χρειάζεται να αλλάξει στην Ένωση για να την κάνει, ξανά, συνεπή πρωταγωνίστρια;

"Δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν γνωρίζω την καθημερινότητά της. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την ομάδα καλά, όπως ο Παναγιώτης Κονέ, και ξέρουν από πρώτο χέρι τι χρειάζεται να κάνουν". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε τα δικά σας νέα.

"Δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενα η χρονιά. Το καλοκαίρι θα είμαι ελεύθερος, στην Ελλάδα βέβαια περιμένω να αργήσουν λίγο τα πράγματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα κοιτάξω και εγώ τι θα κάνω". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τρομάζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Θέλει... Μαρτίνς ο Μελισσανίδης - Καλύτερες μεταγραφές η ΑΕΚ

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags