Facebook Pixel Έσκασε τώρα! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - Απομένει μόνο η ανακοίνωση
| 2021-05-25 23:00:00

Έσκασε τώρα! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - Απομένει μόνο η ανακοίνωση

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - Απομένει μόνο η ανακοίνωση

"Λευκός καπνός" για τον νέο προπονητή της Ένωσης καθώς το βράδυ της Τρίτης (25/5) ήρθε η είδηση ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί το... τιμόνι της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συμφωνία

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς:Ο Σέρβος τεχνικός είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης. Όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Μελισσανίδης και 51 ετών προπονητής έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους" κάτι που φαίνεται να γίνεται την Τετάρτη (26/5).

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για συμφωνία δύο ετών, με τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να μπαίνει πολύ... γερά στο προσκήνιο και να επιλέγεται κυρίως λόγω της στάσης αναμονής που κρατούσε τις τελευταίες ημέρες ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει εργαστεί ξανά στην χώρα μας, στον πάγκο του Πανιωνίου, ενώ συνέχισε σε Ομόνοια και Ερυθρό Αστέρα, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Σερβίας με αντίστοιχες συμμετοχές στους ομίλους του Champions League.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags