Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε πως για τη νέα σεζόν θέλει να έχει στον πάγκο της ομάδας τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόκειται για μία τεράστια επιβεβαίωση του Sportdog.gr και του Ευάγγελου Μίχου, που πρώτος έγραψε το μεσημέρι της Τρίτης για την οριστική συμφωνία του Ρουμάνου και το συμβόλαιο των 1.850.000 ευρώ που έχει κλείσει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις με τον Ουρουγουανό προπονητή, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος ο Ιβάν Σαββίδης, ο Πάμπλο Γκαρσία, το ΔΣ και το επιτελείο του Ουρουγουανού. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον προπονητή και το επιτελείο του και για όλη την προσπάθεια της χρονιάς, ωστόσο παράλληλα τον ενημέρωσε και για το... διαζύγιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σαββίδης ζήτησε από τον Γκαρσία να μην συνεχίσει στην πρώτη ομάδα, αλλά να παραμείνει κανονικά στην δεύτερη ομάδα και στις ακαδημίες με στόχο να τελειώσει και το θέμα του διπλώματος. Ο Πάμπλο δεν απάντησε και ζήτησε χρόνο, ωστόσο του μεταφέρθηκε ξανά πως επιθυμία της διοίκησης είναι να... παραμείνει στην ομάδα και να είναι αυτός που θα μπει ως πρώτος προπονητής στη Νέα Τούμπα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες μεταγραφές Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Φουλάρει για πρώην του ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" Έλληνα άσο!