Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι άνθρωποι του Βλάνταν! Ο κουμπάρος απ’την Παρτιζάν και το ερυθρόλευκο επιτελείο
| 2021-05-29 17:08:00

Οι άνθρωποι του Βλάνταν! Ο κουμπάρος απ’την Παρτιζάν και το... ερυθρόλευκο επιτελείο (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Οι άνθρωποι του Βλάνταν! Ο κουμπάρος απ’την Παρτιζάν και το... ερυθρόλευκο επιτελείο (ΦΩΤΟ)

Το Sportdog παρουσιάζει τους συνεργάτες του νέου προπονητή της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ανακοινώθηκε την Πέμπτη (27/5/21) επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η οποία του ευχήθηκε, να ικανοποιήσει όλες τις φιλοδοξίες του και να ηγηθεί με επιτυχία σε αυτό το νέο μεγάλο κεφάλαιο της κιτρινόμαυρης ιστορίας!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 51χρονος προπονητής φέρνει μαζί του στην Ένωση τρεις συνεργάτες του, με τους οποίους είχε συνεργασία στο παρελθόν. Πρόκειται για τον βοηθό του Ντάρκο Τέσοβιτς, τον γυμναστή Ιβάν Βούτσετιτς και τον αναλυτή Νεμάνια Μίλιντσιτς. Ποιοι είναι οι τρεις οι άνθρωποι του Βλάνταν; Διαβάστε στο Sportdog:

Ντάρκο Τέσοβιτς, βοηθός

Ο 50χρονος Τέσοβιτς πριν ακολουθήσει την προπονητική καριέρα, υπήρξε ποδοσφαιριστής και μάλιστα με ελληνικό πέρασμα. Αγωνιζόταν ως μέσος. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στη Ραντ. Το 1991 μεταγράφηκε στην Παρτιζάν. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Ραντ και το 1999 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Αστέρα. Πριν κρεμάσει τα παπούτσια του έπαιξε για τρία χρόνια (από το 2002 μέχρι το 2005) στη Μπανάτσκι Ντβορ. Πάντως στο θυμικό των Σέρβων έχει μείνει ως ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν. Ίσως γι'αυτό δεν θα τον δούμε ποτέ στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο πλευρό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε τη σεζόν 2016-17, όταν ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, κοούτσαρε τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πάζοβα, Ραντνίτσκι, Μάτσβα, Νόβι Παζάρ και στη συνέχεια ακολούθησε ξανά τον Μιλόγεβιτς στη Σαουδική Αραβία και τη Αλ Αχλί. Σημειωτέον, ότι ο Τέσοβιτς είναι κουμπάρος του τεχνικού της Ένωσης.

Ιβάν Βούτσετιτς, γυμναστής

O 40χρονος Βούτσετις κατάγεται από τη Λοζνίτσα της Σερβίας και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. Η πρώτη του δουλειά ως γυμναστής στο ποδόσφαιρο ήταν εκτός Σερβίας. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2009-10 εργάστηκε στην Ουκρανία για τη Μέταλλουργκ. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στη Γεωργία για λογαριασμό της Ζεσταφόνι. Τη σεζόν 2015-16 ανέλαβε γυμναστής στη Ντιναμό Τυφλίδας και το 2017-18 την Κ21 της Εθνικής Γεωργίας. Τη σεζόν 2018-2019 τον πήρε ο Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Όταν αποχώρησε από την ομάδα του Βελιγραδίου ο Μιλόγεβιτς τη σεζόν 2019-20 ο Βούτσετιτς γύμνασε τους ερυθρόλευκους για δύο παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και στη συνέχεια ακολούθησε τον νέο προπονητή της ΑΕΚ στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Αχλί.

Νεμάνια Μίλιντσιτς, αναλυτής

O 33χρονος ήταν αναλυτής της Εθνικής Σερβίας την περίοδο 2017-2018. Από εκεί τον πήρε ο Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα το 2018. Ο Μίλιντσιτς ακολούθησε τον Μιλόγεβιτς και στην Αλ Αχλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags