Facebook Pixel Superleague: Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Συμφώνησαν" οι Big-4 - Φοβερό... μπάσιμο από τον Μπέο!
| 2021-05-28 14:08:00

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Συμφώνησαν" οι Big-4 - Φοβερό... μπάσιμο από τον Μπέο!

Sportdog Team
Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Συμφώνησαν" οι Big-4 - Φοβερό... μπάσιμο από τον Μπέο!

Πολλές και σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν, ειδικά όσον αφορά τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η έκπληξη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έγινε από τον Αχιλλέα Μπέο.
 

Superleague: Με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα της Β’ Ομάδας του, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δηλώσει κανονικά συμμετοχή, έχοντας το δικαίωμα, ως μία από τις πρώτες τέσσερις ομάδες της Super League 1, να το πράξει. Έτσι, ο Ολυμπιακός Β’ θα τεθεί σε εφαρμογή, από τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα, δεν θα είναι και ο μόνος, από τους… “big 4” που θα δώσει το παρών.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, θα δηλώσουν παρών με Β’ Ομάδες οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ενώ δεν δήλωσε συμμετοχή ο Άρης. Η έκπληξη ωστόσο ήρθε από τον Βόλο, που επίσης θα δηλώσει συμμετοχή με Β’ Ομάδα, στη Football League.

Ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις και αναμένονται οι σχετικές διατάξεις, αλλά οι συμμετοχές δηλώθηκαν, στο ώστε να προληφθούν οι ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags