Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Απίθανη εξέλιξη για Τζόλη - Τρελή άνοδος για τον Έλληνα άσο - Κάνουν λόγο για 12 "μύρια"!
| 2021-05-31 13:52:00

Απίθανη εξέλιξη για Τζόλη - Τρελή άνοδος για τον Έλληνα άσο - Κάνουν λόγο για 12 "μύρια"!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη για Τζόλη - Τρελή άνοδος για τον Έλληνα άσο - Κάνουν λόγο για 12 "μύρια"!

Ο νεαρός σταρ του Δικεφάλου του Βορρά τη φετινή σεζόν σε 46 συμμετοχές κατέγραψε 16 γκολ και 10 ασίστ, κάνοντας ολόκληρη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του.

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Ο Χρήστος Τζόλης αύξησε το κασέ του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, ο 19χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ανεβάζει διαρκώς την χρηματιστηριακή του αξία, αφού η γερμανική ιστοσελίδα τον κοστολογεί πλέον στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός σταρ τη φετινή σεζόν σε 46 συμμετοχές κατέγραψε 16 γκολ και 10 ασίστ, κάνοντας ολόκληρη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του. Ο Τζόλης παραμένει ο ακριβότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ είναι και δεύτερος πιο ακριβός της Super League, πίσω από τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, είναι πλέον ο δεύτερος πιο ακριβός, μαζί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, πίσω από τον Κώστα Μανωλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags