Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίρνει μπρος ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις για την νέα χρονιά
| 2021-06-01 21:40:00

Παίρνει μπρος ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις του για τη νέα σεζόν

Sportdog Team
Παίρνει μπρος ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις του για τη νέα σεζόν

Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην πρώτη της μεταγραφή και μάλιστα σε μια θέση που... πόναγε την περασμένη σεζόν, όμως ο Σέρβος της τεχνικός της ομάδας έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του ώστε οι "κιτρινόμαυροι" να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στη νέα Super League

ΑΕΚ: Πέρα από το μεταγραφικό σχεδιασμό, που προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει βάλει... μπροστά και την προετοιμασία της ομάδας. Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή (4/6) θα πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 16 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα. Μια μέρα μετά οι "κιτρινόμαυροι" θα αναχωρήσουν για την Πορταριά όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 24/6 όπου και θα τελειώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Τρείς μέρες μετά, στις 27 Ιουνίου, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο και βασικό μέρος των προπονήσεων.

Στο Πήλιο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει μια πρώτη αξιολόγηση των παικτών, ενώ υπάρχει η πρόθεση όλες οι προπονήσεις να είναι κλειστές, ενώ υπάρχει και η σκέψη για 3-4 φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία. Ακόμα οι αντίπαλοι δεν είναι γνωστοί, μιας και περιμένουν απλά την τελική συμφωνία για να υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι έτοιμη για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας, στις 22 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags