Facebook Pixel Αδιανόητες καταστάσεις στην Βραζιλία - Αυτό θα κάνουν πριν το Copa America και θα γίνει... πανικός
| 2021-06-06 23:27:00

Αδιανόητες καταστάσεις στην Βραζιλία - Αυτό θα κάνουν πριν το Copa America και θα γίνει... πανικός

Sportdog Team
Αδιανόητες καταστάσεις στην Βραζιλία - Αυτό θα κάνουν πριν το Copa America και θα γίνει... πανικός

Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα στη Σελεσάο λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης καθώς μετά από τις σκέψεις των διεθνών να απέχουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τα τελικά, η Ομοσπονδία φαίνεται να έχει πάρει μια απόφαση που θα ρίξει... λάδι στη φωτιά που ήδη καίει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας

Βραζιλία - Τίτε: Μπορεί η Ομοσπονδία της χώρας να είναι υπό... πίεση, μιας και ο πρόεδρός της, να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και να έχει προκληθεί σάλος από τις υποψίες ότι ήταν μεθυσμένος όταν μίλαγε στους διεθνείς, όμως ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να μείνει πιστός στα... θέλω του προέδρου της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει το Globoesporte ο Ροζέριο Καμπόκλο, είναι έτοιμος να απομακρύνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό, που μαζί με τους παίκτες αντιδρούν στην διοργάνωση του Copa America στην χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα λέει το ρεπορτάζ η απόλυση θα γίνει μετά τον αγώνα με την Παραγουάη στην Ασουνσιόν, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, ενώ αντικαταστάτης του θα είναι ο 58χρονος πρώην τεχνικός των Φλουμινένσε, Βάσκο, Μπαΐα, Γκρέμιο, Ατλέτικο Παραναένσε, Ρενάτο Γκαούσο, που επιλέξει και την αποστολή για το Copa America. Η αναστάτωση που υπάρχει στην Βραζιλία είναι τεράστια και μια ενδεχόμενη απόλυση του Τίτε θα κάνει σίγουρα τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags