Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: "Πάγωσε" ο Ιβάν με την απόφαση των Τούρκων για Πέλκα - Χάνονται πολλά λεφτά για ΠΑΟΚ
| 2021-06-09 17:00:00

"Πάγωσε" ο Ιβάν με την απόφαση των Τούρκων για Πέλκα - Χάνονται πολλά λεφτά για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Πάγωσε" ο Ιβάν με την απόφαση των Τούρκων για Πέλκα - Χάνονται πολλά λεφτά για ΠΑΟΚ

Ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά έκανε μια εκπληκτική χρονιά με την φανέλα της Φενέρμαπχτσε, πράγμα που έκανε πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του, με τον ΠΑΟΚ να έχει σημαντικό κέρδος από μια πιθανή μεταγραφή του

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: "Φωτίες" άναψε με την απόδοσή του ο Έλληνας επιθετικός στην Φενέρ, μιας και τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λυών, ενώ κάποια άλλα μίλαγαν ακόμα και διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Αυτό που τελικά συνέβη είναι ότι οι Γάλλοι έκαναν δύο προτάσεις για τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά ώστε να πείσει τους Τούρκους να πουν το "ναι".

Όμως όπως τονίζουν τα γαλλικά μέσα τα "καναρίνια" όχι απλά δεν τις δέχθηκαν, αλλά φέρονται να ανέβασαν την τιμή πώλησής του 27χρονου στα 15 εκατομμύρια.

Μια πιθανή μεταγραφή που θα έκανε ο Δημήτρης Πέλκας θα είχε μεγάλο οικονομικό κέρδος και για τον ΠΑΟΚ, μιας και διατηρεί ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης, όμως με την τιμή που έβαλαν οι Τούρκοι τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-"βόμβα" για πρώην ΠΑΟΚτσή - "Κλείνει" σε μεγάλο ιταλικό σύλλογο με 18 "μύρια"!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags