Facebook Pixel Αυτός ήταν που έσωσε την ζωή του Έρικσεν - Απίστευτη ψυχραιμία του συμπαίκτη του (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-12 22:10:00

Αυτός ήταν που έσωσε την ζωή του Έρικσεν - Απίστευτη ψυχραιμία του συμπαίκτη του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτός ήταν που έσωσε την ζωή του Έρικσεν - Απίστευτη ψυχραιμία του συμπαίκτη του (ΦΩΤΟ)

Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά αν ο Δανός δεν είχε τρέξει άμεσα στο μέρος του και δεν είχε δράσει ακαριαία, δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία και κυριολεκτικά σώζοντας τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν

Δανία - Κρίστιαν Έρικσεν: Ο λιποθυμία του Δανού μέσου συγκλόνισε τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φινλανδία το Σάββατο (12/6), όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι στη ζωή. Αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη ήταν ο Σιμόν Kίαερ που μάλιστα κράτησε και τη γυναίκα του συμπαίκτη του που έτρεξε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. 

Όπως υποστηρίζουν τα μέσα της χώρας, ο αμυντικός της Μίλα και αρχηγός των Δανών, πριν μπει στο γήπεδο το ιατρικό προσωπικό έδωσε άμεσα τις πρώτες και μάλιστα  βοήθειες στον παίκτη της Ίντερ, άνοιξε το στόμα και άρπαξε τη γλώσσα του (για να μην  γυρίσει όπως συμβαίνει σε αυτ΄ςε τις περιπτώσεις). Κράτησε τη γλώσσα του με το ένα χέρι και με το άλλο ξεκίνησε να κάνει μασάζ στο στήθος, του συμπαίκτη του. Όλα αυτά μπορεί να κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα, όμως ο συμπαίκτης του στη Δανία φαίνεται ότι με αυτή την κίνηση κράτησε ζωντανό τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags