Facebook Pixel Euro 2020: Σοκάρει ο γιατρός της Δανίας για Έρικσεν - "Τον φέραμε πίσω - Είδα πως είχε αναπνοή αλλά μετά..."
| 2021-06-12 23:58:00

Σοκάρει ο γιατρός της Δανίας για Έρικσεν - "Τον φέραμε πίσω - Είδα πως είχε αναπνοή αλλά μετά..."

Sportdog Team
Σοκάρει ο γιατρός της Δανίας για Έρικσεν  - "Τον φέραμε πίσω - Είδα πως είχε αναπνοή αλλά μετά..."

Ο Μάρτιν Μπόεσεν περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Κοπεγχάγης μετά την "κατάρρευση" του Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο οι γιατροί επανέφεραν στη ζωή μετά από έμφραγμα.

Euro 2020: Ο Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε τους πάντες εξαιτίας της "κατάρρευσής" του την ώρα του αγώνα Δανία - Φινλανδία, με τον γιατρό των Δανών, Μάρτιν Μπόεσεν, να μιλά για το πώς η έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού τιμ τον κράτησε στη ζωή.

Ο γιατρός της Εθνικής ομάδας της Δανίας, ανέφερε χαρακτηριστικά για τα κρίσιμα λεπτά, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν:

«Όταν τον πλησίασα, είδα πως είχε αναπνοή αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Αμέσως ξεκινήσαμε τις πρώτες βοήθειες, όσον αφορά πρόβλημα με την καρδιά κάτι που ήταν η άμεση διάγνωση. Ήταν πολύ γρήγορη η αντίδραση από τον γιατρό του γηπέδου και τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Καταφέραμε να τον φέρουμε πίσω. Μου μίλησε πριν φύγει από το γήπεδο για το νοσοκομείο». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags