Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παίζει" τρελή ανταλλαγή στην ΑΕΚ με όνομα έκπληξη - Ανακοινώσεις για Τζαβέλλα, τι γίνεται με Αραούχο
| 2021-06-15 09:41:00

"Παίζει" τρελή ανταλλαγή στην ΑΕΚ με όνομα έκπληξη - Ανακοινώσεις για Τζαβέλλα, τι γίνεται με Αραούχο

"Παίζει" τρελή ανταλλαγή στην ΑΕΚ με όνομα έκπληξη - Ανακοινώσεις για Τζαβέλλα, τι γίνεται με Αραούχο

Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει για την απόκτηση άσου της Ένωσης και είναι διατεθειμένος να δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα στην ΑΕΚ για να τον κάνει δικό του.

ΑΕΚ: Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των ανταλλαγμάτων από πλευράς Σέρβων για την μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι αυτό του Μάρκο Γκόμπελιτς.

Ο 29χρονος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ, θέση στην οποία θέλει να ενισχυθεί η ΑΕΚ, ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει καλά από τη συνεργασία τους στον Ερυθρό Αστέρα, όταν ήταν βασικός και εκ των αρχηγών.

Ο Γκόμπελιτς έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι (2022), ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει αγωνιστεί και τρεις φορές με την εθνική Σερβίας, με πιο πρόσφατη συμμετοχή αυτή σε ένα φιλικό με την Παραγουάη το 2019.

Από την άλλη, όπως τονίζει και η "Ώρα των Σπορ" σήμερα, η Ένωση βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Σέρχιο Αραούχο και την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags