Facebook Pixel Κρίστιαν Έρικσεν - Euro 2020: Τρομερή δήλωση για Έρικσεν - "Εξωπραγματικό ότι είδε τα τελευταία δέκα λεπτά του Δανία-Φινλανδία"
| 2021-06-15 13:08:00

Τρομερή δήλωση για Έρικσεν: "Εξωπραγματικό ότι είδε τα τελευταία δέκα λεπτά του Δανία-Φινλανδία"

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση για Έρικσεν: "Εξωπραγματικό ότι είδε τα τελευταία δέκα λεπτά του Δανία-Φινλανδία"

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι πλέον υπάρχει ανακούφιση στην ομάδα, εξαιτίας της καλής πορείας της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, για τον οποίο αποκάλυψε ότι, κατάφερε να δει τηλεοπτικά τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα Δανία-Φινλανδία.

Κρίστιαν Έρικσεν - Euro 2020: Ο Χιούλμαντ, αποκάλυψε πως ο Έρικσεν είδε τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης με τους Φινλανδούς μέσα απ' το νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντας το γεγονός εξωπραγματικό. 

"Μου δίνει πολλά. Είναι εξωπραγματικό ότι άκουσα πως είδε τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία. Είναι ακόμη ένα βήμα. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο ποδόσφαιρο και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε στα συναισθήματα που χρειαζόμαστε για μία μάχη. Αυτό σημαίνει ότι ο Κρίστιαν είναι καλά" δήλωσε ο Κάσπερ Χιούλμαντ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της ομάδας και του Κρίστιαν Έρικσεν: "Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Έρικσεν και οι θετικές εξελίξεις εξαπλώνονται στην ομάδα. Αυξάνονται τα λεπτά που είμαστε χαρούμενοι και ανακουφισμένοι. Σήμερα έχει γίνει ένα ακομη βήμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags