Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανακοίνωσε αποστολή για Πήλιο ο Μιλόγεβιτς! Εκτός τις πρώτες ημέρες τραυματίες και διεθνείς
| 2021-06-16 22:22:00

Ανακοίνωσε αποστολή για Πήλιο ο Μιλόγεβιτς! Πάνε Ολλανδία Ανσαριφάρντ και Γκαρσία

Sportdog Team
Ανακοίνωσε αποστολή για Πήλιο ο Μιλόγεβιτς! Πάνε Ολλανδία Ανσαριφάρντ και Γκαρσία

Αναχωρεί για Πορταριά η Ένωση το πρωί της Πέμπτης.

ΑΕΚ: Κατευθείαν στα βαθιά έπεσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-2022.

Ο προπονητής της Ένωσης κλήθηκε να καταρτίσει αποστολή για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου. Οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης για το βουνό των Κενταύρων, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Η αποστολή

Στην αποστολή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Σβάρνας και Χαρζηεμμανουηλ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, αφού ολοκληρώσουν την αποθεραπεία τους θα βρίσκονται στο Πήλιο στις 18 Ιουνίου. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Νεντελτσιάρου) υπολογίζονται από τον Σέρβο τεχνικό στις 20 του μηνός.

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία υπολογίζεται να ενσωματωθούν στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 27 Ιουνίου (16.35) με πτήση τσάρτερ της SKY EXPRESS, με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Τα φιλικά στην Ολλανδία

Η οργάνωση των φιλικών όπως και της προετοιμασίας της ομάδας μας στην περιοχή του Burg Haamstede, Zeeland, στην Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, γίνεται σε συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία PR Sport. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel ter Duin Κατά την παραμονή των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω φιλικά:

30/6: Φίτεσε-ΑΕΚ

3/7: Φέγενορντ-ΑΕΚ

6/7: Αντβέρπ-ΑΕΚ

9/7: Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ

Αμέσως μετά το τελευταίο φιλικό, η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει μέσω Βρυξελλών στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου.

Αγιασμός και τετ α τετ Τίγρη-Τσιγκρίνσκι

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε αγιασμός παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ηγέτης της ΑΕΚ εισελθείς στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων συναντήθηκε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μόλις είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και αποχωρούσε συγκινημένος. Οπότε η συγκίνηση κορυφώθηκε στο τετ α τετ του Τίγρη με τον Ουκρανό στόπερ. Ο ηγέτης της Ένωσης επανέλαβε στον "Τσίγκρι", ότι η πόρτα της επιστροφής, έστω από άλλο πόστο, παραμένει ορθάνοιχτη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags