Facebook Pixel Δημήτρης Χατζηισαΐας - Superleague: Μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα για Χατζηισαΐα - Τα... σκάει ο πρόεδρος - Γυρίζει και ο Πέδρο Κόντε!
| 2021-06-17 20:00:00

Μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα για Χατζηισαΐα - Τα... σκάει ο πρόεδρος - Γυρίζει και ο Πέδρο Κόντε!

GOALάρες by Εvaggelistis
Μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα για Χατζηισαΐα - Τα... σκάει ο πρόεδρος - Γυρίζει και ο Πέδρο Κόντε!

Το μεγάλο συμβόλαιο για τον πρώην του ΠΑΟΚ και ο ρόλος του. Ποια ομάδα... φουλάρει για να τον φέρει πίσω στη Superleague και το δεύτερο "μπαμ" με τον Ισπανό επιθετικό. Αποφασισμένος ο ιδιοκτήτης να φτιάξει μία δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Χατζηισαΐας - Superleague: Δυνατές goalares σήμερα Sportdog με μία μεταγραφική αποκάλυψη και πολύ... Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες άλλωστε είναι αποφασισμένοι φέτος να «σβήσουν» την περσινή σεζόν και να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

1η) Ο Γιώργος Σπανός για την ερχόμενη σεζόν όχι μόνο τα άλλαξε σχεδόν όλα στον Ατρόμητο, σε ρόστερ, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά είναι διατεθειμένος και για οικονομικές υπερβάσεις. Μια πρώτη γεύση πήραμε με την προετοιμασία που θα γίνει στην... ακριβή Ισπανία, όπου θα δώσει και σούπερ φιλικά με Βαλένθια και Λεβάντε. Μετά είναι η αλλαγή και στην πολιτική των συμβολαίων αφού θα υπάρχουν δυο με τρία, που θα είναι από 180 ως 220 χιλιάρικα ετησίως! Οπως του σέντερ φορ, ψάχτηκε για την επιστροφή του Κουλούρη και τώρα περιμένει τον Κόντε (πρώην του ΠΑΣ)...

2η) Όπως και του στόπερ κολόνα, με το όνομα του Δημήτρη Χατζηϊσαία να φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μια δύσκολη - οικονομικά - περίπτωση που την παλεύει όμως, ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο 28χρονος στόπερ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρίζεσπορ, στην οποία την περασμένη σεζόν κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή! Είναι για να φεύγει αλλά στην τελευταία του σεζόν στην Τουρκία έχει αποδοχές κοντά στις 500.000 ευρώ ενώ φέρεται να του οφείλονται και χρήματα. Οπότε είναι ένας δύσκολος συμβιβασμός με την τουρκική ομάδα, που πρέπει να γίνει (και ίσως αργήσει), για να επιστρέψει μετά στον Ατρόμητο.

Ο Ανχελ Λόπεθ όμως, θέλει τον βασικό του στόπερ να τον έχει στο κτίσιμο της ομάδας στην Ισπανία.Έτσι ακριβώς έχει το θέμα Χατζηϊσαία, δύσκολο αλλά δεν έχει καεί. Μην ξεχνάμε και τις πολύ καλές σχέσεις του ατζέντη Πάνου Γαλαριώτη με τον Ατρόμητο (το Γραφείο του έχει και τον ...Τζαβίδα)!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ... στον ΠΑΟ - Κι άλλη μεταγραφή από Ελλάδα ο Αλαφούζος - Έκπληξη Άρη με Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags