Facebook Pixel Ποιος Φαμπιάνο; - Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με τη χώρα του στο Euro - Η ενναλακτική
| 2021-06-20 17:28:00

Ποιος Φαμπιάνο; - Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με τη χώρα του στο Euro - Η εναλλακτική

Sportdog Team
Ποιος Φαμπιάνο; - Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με τη χώρα του στο Euro - Η εναλλακτική

Μπορεί το όνομα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας να ήταν το πρώτο που συζητήθηκε έντονα για αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα σε περίπτωση που αποχωρήσει, όμως οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι έχουν βρει κι άλλες περιπτώσεις που μάλλον ακούγονται ποιο ελκυστικές

Ολυμπιακός - Τόμας Βάτσλικ: Ο Τσέχος φέρεται ότι είναι τελικά ο βασικός υποψήφιος για την θέση του τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων, σε περίπτωση που ο Ζοσέ Σα αποχωρήσει για την Γούλβς. Μάλιστα ο διεθνής γκολκίπερ, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με την εθνική του στο Euro 2020, είναι ελεύθερος ενώ είναι αρκετά θετικός στην προοπτική που του δίνουν οι Πειραιώτες. Μάλιστα οι πρωταθλητές δεν είναι οι μόνοι που τον διεκδικούν, όμως μπορούν να του προσφέρουν και την δυνατότητα πρωταθλητισμού, αλλά και την συμμετοχή στο Champions League, κάτι που σε σχέση με τις άλλες ομάδες υπερτερούν.

Παράλληλα μια ακόμα εναλλακτική είναι αυτή του Μάρκο Μπίζοτ. Ο 30χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Αλκμάαρ, ενώ παλιότερα είχε ακουστεί και για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ χωρίς όμως να υπάρξει εξέλιξη. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει να μαθαίνουν για τον Ολλανδό, ενώ αν απαιτήσεις της ομάδας του είναι λογικές θα υπάρξει κίνηση, μιας και αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Πλέον το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ιεραρχήσει τους στόχους για την θέση του τερματοφύλακα με τους Μπίζοτ και Τόμας Βάτσλικ να είναι στην κορυφή, ενώ ο Φαμπιάνο έχει πάει πιο πίσω. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags