Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: "Χοντρή" εμπλοκή για Εντσάμ στην ΑΕΚ - Ομάδα της Premier League ετοιμάζει πρόταση
| 2021-06-26 16:20:00

"Χοντρή" εμπλοκή για Εντσάμ στην ΑΕΚ - Ομάδα της Premier League ετοιμάζει πρόταση!

Sportdog Team
"Χοντρή" εμπλοκή για Εντσάμ στην ΑΕΚ - Ομάδα της Premier League ετοιμάζει πρόταση!

Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται να γίνεται η υπόθεση απόκτησης του Γάλλου μέσου από την Ένωση καθώς μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δύο ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος ήθελαν να τον αποκτήσουν, νέο ρεπορτάζ κάνει λόγο και για αγγλικό σύλλογο, που παίζει στην κορυφαία κατηγορία, να ετοιμάζει να του κάνει πρόταση.

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Μπορεί η Ένωση να φέρεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γάλλο μέσο και το μόνο που απομένει να είναι να μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ, όμως τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν περίεργη... τροπή.

Αυτό γιατί δημοσιεύματα από την Αγγλία, και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα hitc.com, αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ έχει τον παίκτη στο στόχαστρό της και αναμένεται να κάνει άμεσα πρόταση για να τον κάνει δικό της, κάτι που αν ισχύει δυσκολεύει πολύ τους Κιτρινόμαυρους.

"Μετά το τέλος του δανεισμού του στην Σέλτικ, ο Ολιβιέ Εντσάμ δεν θα επιστρέψει στην Σέλτικ. Η άφιξή του στην Μασσαλία προκάλεσε την παραίτηση του Αντρές Βίλας Μπόας, ο οποίος δεν ήθελε τον Γάλλο στην ομάδα.

Η αγγλική Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Η Σέλτικ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο οπότε θα ζητήσει κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Νιούκαστλ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κάνει δικό της, με τον Στιβ Μπρους να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του", αναφέρει για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Ολιβιέ Εντσάμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags