ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Σκληρή κριτική υπάρχει στον αθλητικό Τύπο για το ναυάγιο της μεταγραφής του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ. Το άδοξο τέλος της υπόθεσης χαρακτηρίζεται ως επικοινωνιακό κάζο, φιάσκο αλλά και Βατερλώ. Μάλιστα η κριτική είναι στοχευμένη αφού πρωτοσέλιδο βγάζει στη σέντρα Κονέ και Παπαδημητρίου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού στου κιτρινόμαυρου οργανισμού.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα:

SportDay: Κάζο με Εντσάμ

Η Ένωση δεν περιμένει άλλο τη Σέλτικ και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Γάλλου χαφ.

LiveSport: EndΤΣΑΜ το ΦΙΑΣΚΟ!

Τεράστιες ευθύνες του μεταγραφικού επιτελείου, οφείλουν εξηγήσεις Κονέ και Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους θα απαιτήσει απαντήσεις από Σέλτικ ο Εντσάμ.

Ώρα των Σπορ: ΕΝ...ΤΣΑΜ-ΙΚΟ!

Επικοινωνιακό αλλά κυρίως ουσιαστικό ΒΑΤΕΡΛΩ της ΑΕΚ με τον Εντσάμ, για τον οποίον ήταν σίγουρη πως θα έρθει την 1η Ιουλίου, καθώς μάλιστα είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του για 4ετές συμβόλαιο.

Ξαφνικά χθες η Σέλτικ (σύμφωνα με την ΑΕΚ) άλλαξε γνώμη και σκέφτεται μέχρι και να κρατήσει τον Γάλλο μέσο και σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να τον αποδεσμεύσει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε», η επίσημη θέση της ΑΕΚ, κάτι που προφανώς σημαίνει, ότι πρέπει να αποκτήσει άμεσα άλλον χαφ ποιότητας.