Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Με το "ναυάγιο" με Εντσάμ ασχολούνται στη Σκωτία - "Δραματική ανατροπή, θέλει χρήματα η Σέλτικ"
| 2021-06-28 12:55:00

Με το "ναυάγιο" με Εντσάμ ασχολούνται στη Σκωτία: "Δραματική ανατροπή, θέλει χρήματα η Σέλτικ"

Sportdog Team
Με το "ναυάγιο" με Εντσάμ ασχολούνται στη Σκωτία: "Δραματική ανατροπή, θέλει χρήματα η Σέλτικ"

Σκωτσέζικα δημοσιεύματα αναφέρονται στο "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Σέλτικ θέλει να τον δώσει με κάποιο αντίτιμο.

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Ως «δραματική ανατροπή» χαρακτηρίζει η "Daily Record" τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου μέσου και το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Σέλτικ θέλει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο. 

«Η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται πως ακυρώνεται. Αναφορές από την Ελλάδα κάνουν λόγο για απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη ως ελεύθερο. Πλέον εκτιμάται πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην ΑΕΚ, ενώ απομένουν 12 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Εντσάμ θυμίζουμε ότι πήγε στη Μαρσέιγ δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με τον Βίλας Μπόας να παραιτείται γιατί δεν τον ήθελε. Ο 25χρονος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις με τους "Μασσαλούς" στη Ligue 1 και τώρα το μέλλον του… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags